8. Štrudlafest Od štrudle od vrganja do slatke štrudle s pivom Naše bake znale su tajnu dobre štrudle i vrhunskog vučenog tijesta, a sada se sve više ljubitelja štrudle, te fine slas… Najave
Vilicom kroz Hrvatsku Bistro Loora u Đakovu je raj za ljubitelje mesa! Ukusna hrana, maštoviti kokteli od lokalnih rakija, vrhunski steakovi i odležano meso te povoljne cijene oduševili su b… Kolumne
Vilicom kroz Hrvatsku N'oublie Pâtisserie - novo slatko mjesto blizu Bundeka Blogerica Kasandra Draganić, autorica bloga Vilicom kroz Hrvatsku, posjetila je novozagrebačku slastičarnicu N'oublie P… Kolumne
fino i lagano Sočna marinirana piletina od koje rastu zazubice! Omiljena gastro blogerica Kasandra Draganić, autorica bloga Vilicom kroz Hrvatsku, oduševljena je raznolikim svježim na… Recepti
Vilicom kroz Hrvatsku U Vrsar se ide na genijalnu juhu od morskog kamena! Naša kolumnistica Kasandra Draganić, autorica bloga Vilicom kroz Hrvatsku, posjetila je odličnu istarsku gastro manifes… Kolumne
u susjedstvu Na najbolju zapečenu kost s moždinom ide se u Celje Naša kolumnistica Kasandra Draganić, autorica bloga Vilicom kroz Hrvatsku, posjetila je restoran Pisker u Celju. Prenos… Kolumne
Kad stiže društvo Imamo najbolji recept za slasne pileće pohance! Omiljeni ručak velikih i malih zasigurno je pohana piletina koja se u većini kućanstava poslužuje s pomfrijem, pireom i… Recepti
Vilicom kroz Hrvatsku Restoran Maksimir nudi odlične štrukle i bečki po povoljnim cijenama U ugodnom prostoru restorana Maksimir, smještenom pored glavnog ulaza u omiljeni zagrebački park, može se pojesti odlič… Kolumne
slana azijska fantazija Imamo najbolji recept za prefine spicy lignje! Blogerica Kasandra Draganić velika je ljubiteljica azijske kuhinje, a kako uskoro putuje u Šri Lanku izabrala je poznat… Recepti
Vilicom kroz Hrvatsku U restoranu Old River svi će zavoljeti tartufe Naša kolumnistica, food blogerica Kasandra Draganić, posjetila je istarski restoran Old River gdje je uživala u autohto… Kolumne
gastro tura novim sadom Od najboljih pljeskavica do pohanih papaka Naša kolumnistica Kasandra Draganić ovaj put piše nam o najboljim mjestima u Novom Sadu na kojima se može dobro pojesti… Kolumne
Vilicom kroz Hrvatsku U restoranu Baraž jedu se najbolje germknelde! Naša kolumnistica Kasandra Draganić posjetila je restoran Baraž koji se nalazi u sklopu Etno farme Mirnovec u Samoboru … Kolumne
Vilicom kroz Hrvatsku U Bistrou Beštija svi će zavoljeti janjetinu! Naša kolumnistica Kasandra Draganić uživala je u zagrebačkom Bistrou Beštija te nam preporučila svoje favorite s njihov… Kolumne
Gastro zvijezda Pljukanci s vrganjima i pancetom oduševit će tvoje nepce! Sam naziv njena bloga – Vilicom kroz Hrvatsku – daje naslutiti da je Kasandrina kategorija Tradicionalna hrana i u njoj… Špajza