od omiljenog mesara
Pronađeno 8 rezultata za tag „
kolumna
”
vrijeme roštiljanja
Nepisana pravila za savršeno neodoljive ćevape
Ravlićev mesar ima najbolje savjete za savršene ćevape, a mesnice Ravlić slijede i predvode trendove pa nude i miješane…
kraljica zime
Kako pripremiti savršenu sarmu za hladne zimske dane?
U svojoj najnovijoj kolumni Ravlićev mesar na najslasniji način piše o sarmi i mesu koje za nju bira. Naravno, najbolja…
najfinije meso
Mesar otkriva trik koji će podići mekoću i okus teletine na sasvim drugu razinu
Teletina je prvi izbor kada želimo počastiti ukućane ili zadiviti goste. U svojoj kolumni omiljeni mesar iz mesnice Rav…
Vilicom kroz Hrvatsku
N'oublie Pâtisserie - novo slatko mjesto blizu Bundeka
Blogerica Kasandra Draganić, autorica bloga Vilicom kroz Hrvatsku, posjetila je novozagrebačku slastičarnicu N'oublie P…
čobanac
Blog omiljenog mesara: U potrazi za savršenim čobancem: "Ide li u kotlić i pile…
Nema dobrog čobanca, jednostavnog pastirskog jela od manjih komada mesa u sočnom umaku, bez junećeg vrata, lopatice, fl…
Vilicom kroz Hrvatsku
U Vrsar se ide na genijalnu juhu od morskog kamena!
Naša kolumnistica Kasandra Draganić, autorica bloga Vilicom kroz Hrvatsku, posjetila je odličnu istarsku gastro manifes…
veganica