ideje Što je meso bez marinade? Imamo 2 recepta za vas Budite kreativni prilikom osmišljavanja marinada kako biste blag okus piletine učinili zanimljivim i novim. Špajza
delikatesni ocat Koja jela vole aceto balsamico? Aceto balsamico delikatesni je talijanski vinski ocat. Špajza
Dobar tek! Kako do najboljeg mesa? Mesni vodič za početnike Meso je definitivno jedna od najpopularnijih namirnica u Hrvatskoj, no to ne znači da ga svi znaju pripremiti. Puno lju… Špajza
Savršen dodatak Domaće delicije: Marinirani sir u začinima Sjajan dodatak svakom jelu bit će upravo ovaj marinirani sir u kućnoj radinosti Recepti
lito ide... Kucnuo je čas za najbolje riblje marinade! Ako vas ljeto vuče uživanju u ribljim menijima na vašem stolu, uz Branka Ognjenovića naučite filetirati ribu koju ćete … Špajza
Možeš se udat. Domaći marinirani inćuni i salata od rikule i kvinoje Naša blogerica Anita s bloga Možeš se udat ovog vam tjedna donosi posve drugačiju i daleko najbolju verziju mariniranih… Kolumne
Gastro.hr Svježi ili suhi začini za marinade? Niste sigurni što biste stavili u marinadu? Imamo rješenje...
Gastro.hr Proljetna marinada od srdela sa zapečenom palentom Srdela je jedna od najzastupljenijih riba u Jadranskom moru, ali je nepravedno izostavljana iz kućnih jelovnika i podcj… Kolumne
Gastro.hr Pivo: I napitak, i odlična marinada za sve vrste mesa Pivo nikada nije bilo samo pivo. Pored toga što je odličan napitak, pivo se može iskoristiti i u mnoge druge svrhe. Bil…