za prste polizati
Pronađeno 10 rezultata za tag „
odojak
”
hrskavo i sočno
Pečeni odojak - zvijezda novogodišnjeg stola
Odojak je najslađi u prosincu i početkom siječnja i to kada ga pripremiš hrskavog i mekog - u vlastitoj pećnici
za slavlje samo najbolje
Mesar savjetuje: koje meso odabrati ako pripremate slavlje?
Janjetina ili odojak, što je bolje? O vječnom pitanju raspravlja omiljeni mesar iz mesnice Ravlić
novogodišnji ručak
Zagrizi u odojak omotan slaninom
Isprobaj nešto novo i razigraj svoj tanjur veselim bojama raznog povrća
Vilicom kroz Hrvatsku
Otkrivamo gdje pojesti najboljeg odojka s ražnja
Naša suradnica Kasandra Draganić posjetila je bistro Europa kako bi kušala slasnog i masnog odojka
hrskavo i zdravo
Zimska salata s hrskavim krumpirom i potočarkom
Dosta vam je prejedanja? Ona je ova salata upravo ono što vam treba!
Kakva ideja!
Praseći butik nakon Vinkovaca i u Osijeku!
Vinkovci su dobili Praseći butik! Zahvaljujući domišljatom i poduzetnom stočaru, 32-godišnjem Alenu Bariću iz Ivankova,…
Gastroterminator
Objavljujem rat: Postoji li autohtono hrvatsko jelo?
Naš neuništivi gastro kritičar ovoga se puta brutalno obrušava na šatro hrvatske specijalitete - koji to uopće nisu! Sa…
jelo od mesa
Pečeni odojak s tajnim umakom
Ukusno pečenje upotpunit će umak od začina
Gastro.hr