novogodišnji ručak
Pronađeno 10 rezultata za tag „
odojak
”
hrskavo i sočno
Što je doček bez savršeno pečenog odojka?!
Odojak je najslađi u prosincu i početkom siječnja i to kada ga pripremiš hrskavog i mekog - u vlastitoj pećnici
za prste polizati
SLASNO PEČENJE Zarolaj odojak i oduševi goste!
Raskošna mesna pečenja idealan su ručak u vrijeme adventa i blagdana, kada okupljanje za stolom traži svečaniji meni
za slavlje samo najbolje
Mesar savjetuje: koje meso odabrati ako pripremate slavlje?
Janjetina ili odojak, što je bolje? O vječnom pitanju raspravlja omiljeni mesar iz mesnice Ravlić
Vilicom kroz Hrvatsku
Otkrivamo gdje pojesti najboljeg odojka s ražnja
Naša suradnica Kasandra Draganić posjetila je bistro Europa kako bi kušala slasnog i masnog odojka
hrskavo i zdravo
Zimska salata s hrskavim krumpirom i potočarkom
Dosta vam je prejedanja? Ona je ova salata upravo ono što vam treba!
Kakva ideja!
Praseći butik nakon Vinkovaca i u Osijeku!
Vinkovci su dobili Praseći butik! Zahvaljujući domišljatom i poduzetnom stočaru, 32-godišnjem Alenu Bariću iz Ivankova,…
Gastroterminator
Objavljujem rat: Postoji li autohtono hrvatsko jelo?
Naš neuništivi gastro kritičar ovoga se puta brutalno obrušava na šatro hrvatske specijalitete - koji to uopće nisu! Sa…
jelo od mesa
Pečeni odojak s tajnim umakom
Ukusno pečenje upotpunit će umak od začina
Gastro.hr