novogodišnji ručak Zagrizi u lungić od odojka omotan slaninom Isprobaj nešto novo i razigraj svoj tanjur veselim bojama raznog povrća. Pripremi lungić od odojka omotan slaninom uz m… 28' 45' 4 Recepti
hrskavo i sočno Što je doček bez savršeno pečenog odojka?! Odojak je najslađi u prosincu i početkom siječnja i to kada ga pripremiš hrskavog i mekog - u vlastitoj pećnici Recepti
za prste polizati SLASNO PEČENJE Zarolaj odojak i oduševi goste! Raskošna mesna pečenja idealan su ručak u vrijeme adventa i blagdana, kada okupljanje za stolom traži svečaniji meni 31' 120' 8 Recepti
za slavlje samo najbolje Mesar savjetuje: koje meso odabrati ako pripremate slavlje? Janjetina ili odojak, što je bolje? O vječnom pitanju raspravlja omiljeni mesar iz mesnice Ravlić Kolumne
Vilicom kroz Hrvatsku Otkrivamo gdje pojesti najboljeg odojka s ražnja Naša suradnica Kasandra Draganić posjetila je bistro Europa kako bi kušala slasnog i masnog odojka Kolumne
hrskavo i zdravo Zimska salata s hrskavim krumpirom i potočarkom Dosta vam je prejedanja? Ona je ova salata upravo ono što vam treba! Recepti
Kakva ideja! Praseći butik nakon Vinkovaca i u Osijeku! Vinkovci su dobili Praseći butik! Zahvaljujući domišljatom i poduzetnom stočaru, 32-godišnjem Alenu Bariću iz Ivankova,… Najave
Gastroterminator Objavljujem rat: Postoji li autohtono hrvatsko jelo? Naš neuništivi gastro kritičar ovoga se puta brutalno obrušava na šatro hrvatske specijalitete - koji to uopće nisu! Sa… Kolumne
Gastro.hr Saznajte gdje pojesti najboljeg odojka Ne znam za vas, alI ja nisam prije bila u Konjevratima... Špajza