TOP 5 Završio je lovostaj, donosimo odlične recepte sa srdelama Od prošlog vikenda ponovno možemo uživati u finim i zdravim (i naravno - povoljnim!) srdelama, pa donosimo izbor top 5 … 20' 15' 4 Recepti
plava riba POHANE SRDELE Genijalan recept Davida Skoke Chef David Skoko stalno osmišljava nove zanimljive recepte u kojima je srdela glavna zvijezda. I mi imamo jedan iz njeg… Recepti
mjesec plave ribe Gala večera na kojoj je plava riba bila glavna zvijezda Mjesec plave ribe crikvenička je manifestacija koja raste iz godine u godinu, a kruna ovogodišnjeg izdanja bila je defi… Recenzije
riba petkom Pašteta od srdela odlično prija uz tost ili krekere Ljeto je idealno za uživanje u jednostavnim, ali slasnim zalogajima, a upravo takvi bit će i jednostavni zalogaji u koj… 12' 0' 8 Recepti
tips & tricks David Skoko: Kako ispeći ribu, bez da se presuši Slavni chef veliki je ljubitelj plave ribe, a uz omiljenu skušu rado pravi i maštovita jela od skromnih srdela. Donosim… 15' 23' 4 Recepti
Mjesec plave ribe Plava riba po receptu crikveničkih baka Ljubitelji ribe znaju da kraj ljeta ne označava kraj uživanja u ribljim specijalitetima, a kako najbolje pripremiti pla… Recepti
Tijekom rujna nosi se "p… Mjesec plave ribe donosi gastro specijalitete i bogat glazbeni program Plava riba nekada je bila glavna namirnica u tradicionalnoj prehrani, a danas je omiljeni specijalitet i vladarica gast… Native sadržaj
rasprava o održivosti David Skoko: "U praksi, malo je lokalnog i autohtonog u hrvatskoj gastronomiji" Zašto mrzi elitizam, koliko uistinu ima lokalnih autohtonih proizvoda u hrvatskim restoranima, što ne valja, a što bism… Špajza
Svi u Crikvenicu! Posjetite 5. Tjedan plave ribe Od 16. do 23. lipnja 2017. će se održavati 5. po redu Tjedan plave ribe, vezan uz projekt "Cesta plave ribe", koji je o… Najave
Gastro.hr Kako konzervirati ribu? Ovo, nekada težačko jelo, danas upotrebljamamo iz sasvim drugih pobuda - konzervirajte i vi ribu zbog jedinstdenih gast…
Gastro.hr Plavuše bez kostiju Plava riba je nekad bila glavna hraniteljica priobalnog stanovništva, a danas je možemo reći nepravedno zapostavljena.
Gastro.hr Gregada na malo drugačiji način Inspiriran morem, danas kuham jedno tradicionalno dalmatinsko jelo, gregadu. Priprema se jedinstveno od svježe ulovljen…