Doznajemo...
Pronađeno 11 rezultata za tag „
sigurnost hrane
”
Moguće je...
Ako jedeš previše banana na dan, riskiraš ozbiljne bolove
Konzumiranje nekoliko mrkvica dnevno neće ti obojiti kožu, jedna banana kao popodnevna užina neće ti izazvati probleme …
Istražili smo...
Je li sigurno držati maslinovo ulje u plastičnim bocama?
Staklo, metal ili plastika? Istražili smo sve što trebaš znati o sigurnom čuvanju maslinovog ulja…
istražili smo…
Je li sigurno jesti i podgrijavati ostatke riže?
Ljeti pogotovo, neka jela volimo pripremiti u većim količinama i poštedjeti se boravka u kuhinji… Među njima je i riža.…
istražili smo...
Koliko dugo smiješ čuvati ostatke piletine u hladnjaku?
Uz ove savjete, ostaci piletine ostat će svježi i sigurni za jesti, a ti ćeš uživati u svakom zalogaju!
Dobro je znati
Istražili smo: smiješ li jesti napukle rajčice
Korisnih informacija nikada dosta! Doznaj što uzrokuje pucanje rajčica i što stručnjaci kažu o tome jesu li sigurne za …
čarobno lako kuhanje
8 najboljih savjeta za male kulinarske čarobnjake
Donosimo odlične savjete iz knjige "Službena Harry Potter kuharica – Čarobna predjela, magična glavna jela, očaravajuće…
Dobro je znati
Ovi trikovi za pohranu pomažu da meso duže traje i bude kvalitetnije
Pogreške u skladištenju hrane mogu imati velike zdravstvene posljedice. U najgorem slučaju, možeš završiti s bakterijsk…
Špajza
Najčešći uzroci trovanja hranom – bilo da je skuhana ili s roštilja
Stručnjaci za sigurnost hrane podijelili su s nama savjete o tome što namirnice čini jestivima te kako ih čuvati i prev…
Prijavi se!
Što su Hrvati jeli prije 10 godina, a što jedu danas?
HAPIH poziva na sudjelovanje u velikom nacionalnom istraživanju prehrambenih navika, a svi ispitanici mogu povratno dob…
Sigurnost u kuhinji