Pripremila Marijana Zlom… Foto vodič kroz izradu domaćeg kvasa i kruha Dugo mi je trebalo da se ohrabrim i krenem u avanturu zvanu sourdough kruh. I kroz taj cijeli put, koji traje više od g… Kolumne
un mondo di sapori Brzinska slastica od lisnatog tijesta, oraha i jabuka Za pripremu brzinske galetice od jabuka i oraha trebat će ti manje od 20 minuta! Kolumne
un mondo di sapori Amaretti s lješnjacima - talijanski klasik u novom ruhu Amarettima je mjesto na tvom novogodišnjem stolu. Osim klasične verzije s bademima, možeš pripremiti i alternativnu s l… Kolumne
Top foodie 2020. Brzinski kolač od ricotte, limuna i badema Marijana Zlomislić, kreatorica Instagram profila Un Mondo di Sapori, finalistica je Gastro zvijezde u kategoriji Top fo… Špajza
Un mondo di sapori Odličan recept za pahuljastu kukuruznu zlevku Baci se odmah na posao, nećeš požaliti... Kolumne
slano i slatko Bili smo na brunchu u Jolie Petite Patisserie U Jolie Petite Patisserie od ovog tjedna možeš i na brunch... Recenzije
Un mondo di sapori Makaroni s pestom od mladog graška, burratom i hrskavcima Ovo jelo s tjesteninom podjednako je ukusno i vizualno privlačno... Recepti
Un mondo di sapori Focaccia - omiljena talijanska pogača u još bržem izdanju Omiljena pogača na našem je druženju s blogerima dobila novo ruho - brže, slasnije i aromatičnije. O čemu je riječ i ka… Recepti