Sočno kakao tijesto s tamnom čokoladom, predobro bijelo tijesto s bijelom čokoladom... Sve ovo dolazi u paketu u obliku mramornih brownieja!
Mramorni brownies, odnosno prošarani miks brownie + blondie, savršen je izbor za sve koji se nikako ne mogu odlučiti između navedenog. Sadrži dvostruku dozu čokolade - i dvostruko ćeš uživati. Ako ih upakiraš u posudu s poklopcem i staviš u hladnjak, moći ćeš u njima uživati sljedećih 5 dana. No sumnjamo da će izdržati toliko dugo, ali vrijedi spomenuti!
Za pripremu ovog deserta rezerviraj 15 minuta, a za pečenje otprilike 40. Obavezno pričekaj da se ovaj kolač ohladi prije rezanja jer će se u suprotnom mrviti. Recept je u nastavku...
Zagrij pećnicu na 180 stupnjeva. Kalup (20 x 20 cm) namasti i obloži papirom za pečenje.
Pripremi smjesu za blondies. Izmiksaj rmaslac sobne temperature sa šećerom, jajem i ekstraktom vanilije u pahuljastu smjesu. Dodaj prosijano brašno, dobro promiješaj pa dodaj nasjeckanu čokoladu.
Pripremi smjesu za brownies. Izmiksaj maslac sobne temperature sa šećerom, jajima i ekstraktom vanilije. Umiješaj smjesu brašna i kakaa i sjedini sastojke. Na kraju dodaj nasjeckanu čokoladu.
Žlicom naizmjence u sredinu kalupa dodaj smjesu za blondies i za brownies.
Peci otprilike 40 minuta.
Neka se kolač ohladi na sobnu temperaturu prije rezanja!
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.