Recepti 06. listopada 2021.

Ovo je 5 najboljih recepata za muffine!

: Top 5 recepata za muffine koje vrijedi isprobati! foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Odaberi omiljenu kombinaciju i pripremi mirisne, sočne muffine!

Slatki ili slani, muffini su idealna, jednostavna poslastica koja se priprema u tren oka. No, da bi pronašla savršeni recept, ponekad moraš isprobati na stotine recepata. Mi ćemo ti olakšati posao i traganje za idealnim muffinima. Imamo pet odličnih recepata koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca. 

Bilo da si tek navukla svoju pregaču ili si već iskusna u stvaranju slastica, s ovim receptima ne možeš pogriješiti. Uživaj!

1. Muffini s borovnicama

Pred tobom je tipičan američki recept za muffine s borovnicama. Bogat je maslacem, no upravo zbog toga ovi muffini mogu stajati i nekoliko dana te biti odličan desert, užina ili za ljubitelje slatkog doručak. Dovoljno je da nakon par dana muffin staviš u mikrovalnu ili pećnicu na minutu kako bi vratio svježinu. 

 

Možda vas zanima... Slasni američki muffini od borovnica Kolumne

 

 | Author: Sweety and Spicy Muffini s borovnicama, foto: Sweety and Spicy

2. Muffini s čokoladom i maslacem od kikirikija

Kombinacija čokolade i kikirikija osvojit će te na prvi griz. Priprema je brza i jednostavna, a sigurni smo da će se nakon isprobavanja naći na tvom redovnom slatkom meniju. Recept pronađi klikom na link u nastavku.

 

Možda vas zanima... Muffini s čokoladom i maslacem od kikirikija za pozdrav jeseni Kolumne

 

 | Author: Irena Gavran Muffini, foto: Irena Gavran

2. Brownie muffini s Nutellom

Fini i sočni brownie muffini s Nutellom oduševit će sve ljubitelje čokoladnih slastica. Priprema je jednostavna i brza, popis sastojaka je kratak, a rezultat je neodoljiv. Poslužiti ih možeš uz kuglicu sladoleda od vanilije, a recept te čeka na linku u nastavku. Svakako isprobaj!

 

Možda vas zanima... Brownie muffini s Nutellom, bolje od ovoga ne može Kolumne

 

 | Author: Irena Gavran Brownie muffini, foto: Irena Gavran

 

4. Muffini od mrkve i buče

Kada poželiš nešto slatko, možeš napraviti ovu finu i sočnu kombinaciju od bučinog brašna i mrkve. Muffini su vrlo brzo gotovi, rade se u jednoj posudi i nestaju još brže nego što su nastali! Možeš ih jesti same ili ih prerezati i namazati omiljenom marmeladom. Recept se nalazi na linku u nastavku. 

 

Možda vas zanima... Muffini od mrkve i buče odličan su doručak, gablec i desert Kolumne

 

 | Author: Laura Roman Muffini od mrkve i bučinog brašna, foto: Laura Roman

 

5. Sočni muffini s punjenjem

Ako voliš biskvitni kolač od limuna, sigurni smo da ćeš zavoljeti i ove sočne muffine. Obogaćeni su laganom kremom od vanilije, a autorica recepta kaže da su ovo zaista najukusniji cupcakesi koje je ikada probala. Svakako ih Isprobaj i javi dojmove! Recept pronađi klikom na link u nastavku. 

 

Možda vas zanima... Sočni muffini s punjenjem oduševit će ljubitelje limuna i vanilije Kolumne
 

 | Author: 50 Shades of Hunger Muffini s limunom i vanilijom, foto: 50 Shades of Hunger

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.