Isprobaj jednostavnu zapečenu tjesteninu za najveće ljubitelje sireva po receptu legendarnog talijanskog kulinarskog majstora Gennara Contalda, On koristi vrhunske talijanske sireve fontinu, dolcelatte i parmezan, a ti možeš škripavac, paški ovčji sir i druge hrvatske sireve
Donosimo ti recept za kremastu zapečenu tjesteninu sa šunkom i nekoliko vrsta sira čiji je autor slavni talijanski chef Gennaro Contaldo . Za pripremu i pečenje trebat ćeš izdvojiti malo manje od 40 minuta, a količina je dostatna za 4 porcije.
U receptu, Gennaro koristi sireve taleggio, parmezan, fontinu i dolcelatte, ali možeš dodati bilo koje sireve koje pronađeš u hladnjaku - primjerice škripavac, paški ovčji sir i druge hrvatske sireve. Ovo jelo, zapečena tjestenina, izvrstan je način da potrošiš ostatke sireva koje imaš u hladnjaku, stoga upotrijebi sve što imaš na zalihama.