Špajza 19. srpnja 2017.

Sedam najčokoladnijih doručaka na svijetu!

foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Želite li dan započeti na najslađi mogući način, a pritom se i fino najesti, naš popis čokoladnih doručaka u potpunosti će vas osvojiti.

Samo jedna čokoladna tabla, nekoliko jednostavnih, svakodnevnih sastojaka i najfiniji doručci spremni su za čas. Donosimo popis jela koje naprosto morate probati prva u danu!

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

Šunku i sir u sendviču zamijenite čokoladom pa joj dodajte omiljeno sezonsko voće. Sve zajedno tostirajte na tavi i za samo tri minute uživajte u pravom čokoladnom savršenstvu.

 

sendvič s čokoladom Možda vas zanima... Najslađe jutro uz sendvič od čokolade None

 

Volite li pak spoj više vrsta čokolade, deftinitivan odabir za najčokoladniji doručak past će na čokoladne šape od lisnatog tijesta. Najprije će vas oduševiti jednostavnošću, a zatim i čokoladnim mirisima koji će preuzeti čitavu kuhinju.

 

Možda vas zanima... Razveselite ukućane čokoladnim šapama od lisnatog tijesta Recepti

 

Dvostruki užitak krije se pak u dvostruko čokoladnim američkim palačinkama. Dodajte im svježe voće kako bi se okusi izbalansirali, a zatim navalite na najslađi tanjur dana, tjedna, ma godine...

 

Možda vas zanima... Slatki užitak: Dvostruko čokoladne američke palačinke Recepti

 

Slatki kruh idealna je prilika za pripremu doručka za veći broj ljudi. Tikvice su u sezoni pa ćete se vrlo lako snaći s namirnicama za nevjerojatno sočan kruh od tikvica i tamne čokolade, a ako ipak ne želite previše eksperimentirati, tu je i čoko banana kruh koji garantira slatki užitak.

 

 | Author: Stockfood foto: Stockfood

 

čokoladni kruh Možda vas zanima... Sočno savršenstvo: Kruh od tikvica i tamne čokolade None Možda vas zanima... Iskoristite zrele banane: Napravite kruh s njima i čokoladom Recepti

 

Jednostavna škotska peciva kojima smo dodali mrvice čokolade također će biti sjajan način za početak dana. Odlične su uz šalicu kave, mlijeka ili čaja, a obogatiti ih možete i grožđicama ili drugim slatkim dodacima.

 

Pogačice Možda vas zanima... Neodoljive pogačice s čokoladnim mrvicama None

 

Za nešto laganiji, a ipak čokoladni doručak, birajte domaće čoko kuglice. Pripremite ih dan prije kako ne biste imali previše posla od samog jutra, a zatim ih za doručak samo obogatite mlijekom i šalicom kave. Bolje ne može!

 

Možda vas zanima... Napravite svoje čoko kuglice za doručak Recepti

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.