Varivo, hrskava piletina, jednostavni punjeni jastučići uz najfiniji umak ili pak nešto vegetarijansko, fino, brzo i zdravo. Kako bismo vam olakšali planiranje ručka kroz cijeli tjedan, donosimo vam pet genijalnih ideja.
Za vikend pak preporučujemo uživanje u onim delicijama koje vas vesele na najfiniji način.
Nakon vikenda i raskošnih mesnih tanjura, birajte jednostavna variva na bazi sezonskog povrća. Zaželite li se nečeg drugačijeg, bacite se na pripremu ovog jednostavnog ručka na žlicu koji na najljepši način slavi slatkasti kukuruz.
Nakon što ste preživjeli ponedjeljak, vrijeme je da se nagradite. Kobasice zvuče kao sjajna ideja, a za dozu balansa, dodajte im i kelj, pa sve zajedno kombinirajte s omiljenim oblikom tjestenine.
Srijeda je dan za povrće, pa vam tako donosimo fine i hrskave jastučiće punjene krumpirom, lukom i šampinjonom. Osim što su superjednostavna za pripremu, ove zalogajčiće voljet će baš svi. Poslužite ih uz omiljeni umak, kombinaciji dodajte i sezonsku salatu, pa uživajte u slasnom ručku.
Četvrtkom se počastite hrskavim pilećim kroketima sa sirom i šunkom, a poslužiti ih možete uz krumpiriće, kuhano ili pečeno povrće. Upakirati ih možete i u peciva, dodati im umake i povrće, pa uživati u genijalnim sendvičima.
Kako je petak dan za ribu, odabrali smo recept za punjene lignje. Špinat i ricotta idealan su par u baš svakom jelu, pa tako i kada su u pitanju morske delicije. Upakirajte ih u svježe lignje, ispecite te poslužite uz prilog po želji. Idealno će se složiti s rižom ili pečenim korjenastim povrćem.
Dobar tek!