Špajza 3640 prikaza 03. kolovoza 2019.

Začinite jutro kajganom na meksički

Stockfood

Powered by:

Ova ljutkasta kajgana garantirano će vam popraviti raspoloženje...

Kajgana je odličan izbor za doručak jer će vas zasititi, vrlo je brzo gotova i možete u nju ubaciti povrće i začine koje imate u hladnjaku ili smočnici.

Količina je dovoljna za dvije osobe, a predlažemo vam da je servirate uz tostirani kruh. Druga pak je opcija da ovu kajganu na meksički umotate u zagrijanu tortilju i pojedete je u hodu. 

 

Možda vas zanima... To se zove doručak: Kremasta kajgana sa sirom i začinima Recepti

 

Sastojci:

  • 8 umućenih jaja
  • 2 sitno narezane rajčice
  • 1 mali nasjeckani ljubičasti luk
  • 1 nasjeckani mladi luk
  • 2 feferona
  • 3 – 4 žlice ulja
  • Sol i papar

Priprema:

  1. U velikoj tavici zagrijte dvije žlice ulja.
  2. Dodajte rajčice, luk i mladi luk te nasjeckane feferone. Miješajte minutu, dvije pa maknite s vatre.
  3. Zagrijte drugu tavicu pa izlijte dobro umućena jaja. Miješajte  kratko, a zatim dodajte pripremljeno povrće.
  4. Miješajte i još kratko kuhajte kako jaja ne bi ostala sirova.

 

Možda vas zanima... Kremasta kajgana legendarnog Gordona Ramsayja Špajza

 

Poslužite odmah!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.