obožavamo ih
Pronađeno 14 rezultata za tag „
berislav lacković
”
brzo i fino
Novogodišnji kanapei gotovi u tren oka!
U posjeti chefu Berislavu Lackoviću, vođeni idejom jednostavnosti i efektnosti, dobili smo inspiraciju za pripremu hran…
njeno vrijeme
Sarma: Da se nikad ne zaboravi recept!
Sarma je kraljica zime, pa nije naodmet i opet saznati neke finese koje će je učiniti još boljom, pogotovo u ove blagda…
Toplina....
Varivo od slanutka s buncekom
Napokon možemo i službeno otvoriti sezonu suhog mesa. Savršena zimska namirnica koja pristaje uz variva, grahorice, kis…
Tajne više nema
Napravite savršen bešamel umak
Umak porijeklom iz Francuske omiljen je sastojak lazanja i tjestenina, a bez obzira što bešamel ima svega nekoliko sast…
Gastro.hr
Marinirane srdele: Razveselite petak!
Chef Berislav Lacković savjetuje kako jednostavno pripremiti srdele, a dobiti najviše od okusa i mirisa koji bude uspom…
Gastro.hr
Varivo od boba sa suhim rebrima
Suho meso odlično se slaže s mnogim namirnicama, a chef Berislav Lacković ovog puta odlučio je podijeliti tajnu bogatog…
Gastro.hr
Torta i džem od limuna
U sezoni obožavanog limuna, jednostavno smo morali s nekim od gastro chefova napraviti priču s ovim popularnim voćem, a…
Gastro.hr
Kako najlakše očistiti srdele?
Chef Berislav Lacković iotkrio nam je kako najlakše očistiti kraljicu ribe - srdelu. Iako je mnogi ni ne čiste, eventua…
Gastro.hr
Kim u kuhinji
Berislav Lacković oduvijek se trudi sve većem broju ljudi približiti namirnice i začine koje su pomalo zaboravljene u k…
Gastro.hr
Slatko-slani jesenski jelovnik
Chef restorana Bon Appetit, Berislav Lacković donosi vam dva recepta u kojima je kako sam kaže spojio Slavoniju i Dalma…
Gastro.hr
Bundeva kao kraljica jeseni
Jesen je pred vratima i sezona bundeve lagano počinje. Naši chefovi donose vam mnoštvo recepata i trikova koji će vaše …
Gastro.hr
Pametno voće za preplanulo ljeto
S krajem proljeća i ususret početku ljeta, tim Smart Fooda iz zagrebačkog restorana Bon Appetit svima koji svoj organiz…
Gastro.hr