obožavamo ih Nikada dosta tikvica - pohane i na rižoto! Tikvice su jedne od najcjenjenijeg proljetno - ljetnog povrća. Na tržnice početkom lipnja stižu prvi primjerci mladih t… Recepti
brzo i fino Novogodišnji kanapei gotovi u tren oka! U posjeti chefu Berislavu Lackoviću, vođeni idejom jednostavnosti i efektnosti, dobili smo inspiraciju za pripremu hran… Špajza
njeno vrijeme Sarma: Da se nikad ne zaboravi recept! Sarma je kraljica zime, pa nije naodmet i opet saznati neke finese koje će je učiniti još boljom, pogotovo u ove blagda… Recepti
Toplina.... Varivo od slanutka s buncekom Napokon možemo i službeno otvoriti sezonu suhog mesa. Savršena zimska namirnica koja pristaje uz variva, grahorice, kis… Recepti
Tajne više nema Napravite savršen bešamel umak Umak porijeklom iz Francuske omiljen je sastojak lazanja i tjestenina, a bez obzira što bešamel ima svega nekoliko sast… Recepti
Gastro.hr Marinirane srdele: Razveselite petak! Chef Berislav Lacković savjetuje kako jednostavno pripremiti srdele, a dobiti najviše od okusa i mirisa koji bude uspom…
Gastro.hr Varivo od boba sa suhim rebrima Suho meso odlično se slaže s mnogim namirnicama, a chef Berislav Lacković ovog puta odlučio je podijeliti tajnu bogatog…
Gastro.hr Torta i džem od limuna U sezoni obožavanog limuna, jednostavno smo morali s nekim od gastro chefova napraviti priču s ovim popularnim voćem, a…
super savjeti Kako najlakše očistiti i filetirati srdele? Chef Berislav Lacković otkrio nam je kako najlakše očistiti kraljicu ribe - srdelu, te kako od srdela bez muke napravit… 20' 15' 4 Špajza
Gastro.hr Kim u kuhinji Berislav Lacković oduvijek se trudi sve većem broju ljudi približiti namirnice i začine koje su pomalo zaboravljene u k…
Gastro.hr Slatko-slani jesenski jelovnik Chef restorana Bon Appetit, Berislav Lacković donosi vam dva recepta u kojima je kako sam kaže spojio Slavoniju i Dalma…
Gastro.hr Bundeva kao kraljica jeseni Jesen je pred vratima i sezona bundeve lagano počinje. Naši chefovi donose vam mnoštvo recepata i trikova koji će vaše …
Gastro.hr Pametno voće za preplanulo ljeto S krajem proljeća i ususret početku ljeta, tim Smart Fooda iz zagrebačkog restorana Bon Appetit svima koji svoj organiz…
Gastro.hr "Jedite šareno!" Ljeto je najbolje godišnje doba, prepuno šarolikog voća i povrća stoga se preporuča svakodnevno na tanjur stavljati što…