Sjajna radionica!
Pronađeno 26 rezultata za tag „
crogourmet
”
HTZ predstavlja
Vrhunske predstave svjetski poznatih chefova u Puli
U Puli je ovoga tjedna održana radionica u organizaciji Hrvatske turističke zajednice u suradnji s Hrvatskom obrtničkom…
ne propustite
Svjetski poznati chefovi po prvi put dolaze u Vukovar!
Nakon Pule, na redu je Vukovar! Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i Hrvatskom gos…
Radionice i predavanja
Pula i Vukovar domaćini najvećim svjetskim chefovima!
Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i Hrvatskom gospodarskom komorom organizira rad…
Povoljno i pristupačno
Top 10 hrvatskih "value for money" restorana!
Ekipa portala Crogourmet365 obišla je Lijepu našu uzduž i poprijeko i napravila malu rang listu restorana u kojima je n…
Namirnica tjedna
Kamen, sunce i bračka janjetina
Otočne se namirnice nalaze u onoj raritetnoj skupini, unikatnih okusa i aroma. Iza njih se krije zahtjevan uzgoj i pro…
Namirnica tjedna
Pršut – najtraženija mesna delicija
Uz maslinovo ulje, fini domaći sir i pokoju još toplu fetu kruha, pravi dalmatinski pršut postaje delicija koju je tešk…
Intervju: Marina Gaši
Želim iskrene, jednostavne i zadovoljne goste!
Novigradski restoran Marina ubrzo se nakon otvorenja profilirao kao restoran koji nudi nove standarde i viziju meditera…
Čisti hedonizam
Kulinarska priča Ane Grgić, prve žene Esplanade
Iskusna, iznimno talentirana i šarmantna Ana Grgić (36) već je gotovo pet godina glavni šef prestižnog zagrebačkog hote…
Namirnica tjedna
Hobotnica - stvorena za ukusne maštarije
Hobotnica se nekada smatrala siromašnim ulovom za skroman objed dok je u današnje vrijeme stekla status cijenjene namir…
Priska Thuring
"Prošla sam teške dane u kuhinji, a danas uživam!"
Odavno je malena oaza na rubu Tuškanca poznata i prepoznata lokacija za uživanje u najboljim delicijama, ali dolaskom n…
Namirnica tjedna
Krafne i kroštule - slatki zalogaji iz bakine kuhinje
Drugi mjesec u godini i njegovi slatki užici ne bi bili potpuni bez pravih domaćih krafni i kroštula
Namirnica tjedna
Bijela riba: Nježni okusi gospodske spize
Bijela riba poznata je još kao i oborita ili gospodska, a posebna je po svojoj mekoj teksturi i nježnim okusima koja iz…
Namirnica tjedna