Sjajna radionica! Chefovi s Michelinovom zvjezdicom prvi put u Vukovaru Velik dan za gurmane i kuhare na istoku Hrvatske! Hrvatska turistička zajednica (HTZ), u suradnji s Hrvatskom obrtničko… Recenzije
HTZ predstavlja Vrhunske predstave svjetski poznatih chefova u Puli U Puli je ovoga tjedna održana radionica u organizaciji Hrvatske turističke zajednice u suradnji s Hrvatskom obrtničkom… Recenzije
ne propustite Svjetski poznati chefovi po prvi put dolaze u Vukovar! Nakon Pule, na redu je Vukovar! Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i Hrvatskom gos… Najave
Radionice i predavanja Pula i Vukovar domaćini najvećim svjetskim chefovima! Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i Hrvatskom gospodarskom komorom organizira rad… Najave
Povoljno i pristupačno Top 10 hrvatskih "value for money" restorana! Ekipa portala Crogourmet365 obišla je Lijepu našu uzduž i poprijeko i napravila malu rang listu restorana u kojima je n… Recenzije
Namirnica tjedna Kamen, sunce i bračka janjetina Otočne se namirnice nalaze u onoj raritetnoj skupini, unikatnih okusa i aroma. Iza njih se krije zahtjevan uzgoj i pro… Špajza
Namirnica tjedna Pršut – najtraženija mesna delicija Uz maslinovo ulje, fini domaći sir i pokoju još toplu fetu kruha, pravi dalmatinski pršut postaje delicija koju je tešk… Špajza
Intervju: Marina Gaši Želim iskrene, jednostavne i zadovoljne goste! Novigradski restoran Marina ubrzo se nakon otvorenja profilirao kao restoran koji nudi nove standarde i viziju meditera… Kolumne
Čisti hedonizam Kulinarska priča Ane Grgić, prve žene Esplanade Iskusna, iznimno talentirana i šarmantna Ana Grgić (36) već je gotovo pet godina glavni šef prestižnog zagrebačkog hote… Kolumne
Namirnica tjedna Hobotnica - stvorena za ukusne maštarije Hobotnica se nekada smatrala siromašnim ulovom za skroman objed dok je u današnje vrijeme stekla status cijenjene namir… Špajza
Priska Thuring "Prošla sam teške dane u kuhinji, a danas uživam!" Odavno je malena oaza na rubu Tuškanca poznata i prepoznata lokacija za uživanje u najboljim delicijama, ali dolaskom n… Špajza
Namirnica tjedna Krafne i kroštule - slatki zalogaji iz bakine kuhinje Drugi mjesec u godini i njegovi slatki užici ne bi bili potpuni bez pravih domaćih krafni i kroštula Špajza
Namirnica tjedna Bijela riba: Nježni okusi gospodske spize Bijela riba poznata je još kao i oborita ili gospodska, a posebna je po svojoj mekoj teksturi i nježnim okusima koja iz… Špajza
Namirnica tjedna Ledena vina: Dar prirode i umijeće stvaranja S prvim pahuljama snijega i višednevnim minusima, vinogradari koji su se specijalizirali za proizvodnju predikatnih vin… Špajza
Namirnica tjedna Vrhunska gastro uživanja uz pašku janjetinu Delicija u čije uživanje se upušta, a zatim ne prestaje. Vole je stari i mladi, a u njoj posebno uživaju oni najveći gu… Špajza
Namirnica tjedna Sezonske radosti: Slasni recepti s prokulicama U finom umaku, pečene u pećnici, s tjesteninom ili na varivo, prokulice su svestran plod u kojem je tako divno uživati.… Špajza
Namirnica tjedna Jedinstvena slana i slatka jela od cikle Intenzivne, privlačne tamno crvene do tamno ljubičaste boje, cikla istog trenutka postaje zvijezda svakog tanjura. Jedi… Špajza
Namirnica tjedna Domaće delicije od kiselog kupusa Kiseli kupus svestrana je namirnica koja će se idealno složiti u robusnijim, domaćim jelima poput variva ili pak brzins… Špajza
Namirnica tjedna Čarolija omiljenih orašastih plodova Stiglo je doba slatkih zalogaja koji nam u različitim prilikama stavljaju osmijeh na lice i slade nepce Špajza
Namirnica tjedna Zvijezda blagdanskog stola: Zagorski puran Blagdanski stol bio bi nezamisliv bez ovog slasnog i sočnog specijaliteta. Donosimo vam divne recepte koji će vas zasig… Špajza