Sjajna radionica! Chefovi s Michelinovom zvjezdicom prvi put u Vukovaru Velik dan za gurmane i kuhare na istoku Hrvatske! Hrvatska turistička zajednica (HTZ), u suradnji s Hrvatskom obrtničko… Recenzije
HTZ predstavlja Vrhunske predstave svjetski poznatih chefova u Puli U Puli je ovoga tjedna održana radionica u organizaciji Hrvatske turističke zajednice u suradnji s Hrvatskom obrtničkom… Recenzije
ne propustite Svjetski poznati chefovi po prvi put dolaze u Vukovar! Nakon Pule, na redu je Vukovar! Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i Hrvatskom gos… Najave
Radionice i predavanja Pula i Vukovar domaćini najvećim svjetskim chefovima! Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i Hrvatskom gospodarskom komorom organizira rad… Najave
Povoljno i pristupačno Top 10 hrvatskih "value for money" restorana! Ekipa portala Crogourmet365 obišla je Lijepu našu uzduž i poprijeko i napravila malu rang listu restorana u kojima je n… Recenzije
Namirnica tjedna Kamen, sunce i bračka janjetina Otočne se namirnice nalaze u onoj raritetnoj skupini, unikatnih okusa i aroma. Iza njih se krije zahtjevan uzgoj i pro… Špajza
Namirnica tjedna Pršut – najtraženija mesna delicija Uz maslinovo ulje, fini domaći sir i pokoju još toplu fetu kruha, pravi dalmatinski pršut postaje delicija koju je tešk… Špajza
Intervju: Marina Gaši Želim iskrene, jednostavne i zadovoljne goste! Novigradski restoran Marina ubrzo se nakon otvorenja profilirao kao restoran koji nudi nove standarde i viziju meditera… Kolumne
Čisti hedonizam Kulinarska priča Ane Grgić, prve žene Esplanade Iskusna, iznimno talentirana i šarmantna Ana Grgić (36) već je gotovo pet godina glavni šef prestižnog zagrebačkog hote… Kolumne
Namirnica tjedna Hobotnica - stvorena za ukusne maštarije Hobotnica se nekada smatrala siromašnim ulovom za skroman objed dok je u današnje vrijeme stekla status cijenjene namir… Špajza
Priska Thuring "Prošla sam teške dane u kuhinji, a danas uživam!" Odavno je malena oaza na rubu Tuškanca poznata i prepoznata lokacija za uživanje u najboljim delicijama, ali dolaskom n… Špajza
Namirnica tjedna Krafne i kroštule - slatki zalogaji iz bakine kuhinje Drugi mjesec u godini i njegovi slatki užici ne bi bili potpuni bez pravih domaćih krafni i kroštula Špajza
Namirnica tjedna Bijela riba: Nježni okusi gospodske spize Bijela riba poznata je još kao i oborita ili gospodska, a posebna je po svojoj mekoj teksturi i nježnim okusima koja iz… Špajza
Namirnica tjedna Ledena vina: Dar prirode i umijeće stvaranja S prvim pahuljama snijega i višednevnim minusima, vinogradari koji su se specijalizirali za proizvodnju predikatnih vin… Špajza