tips & tricks Koliko traje otvorena boca kečapa? Od kečapa i preljeva za salatu do majoneze - donosimo detaljan pregled svih umaka i pravila o tome koliko dugo traju pr… Špajza
opasan trend Evo zašto čuvanje avokada u vodi može biti jako opasno! Na društvenim mrežama širi se trend čuvanja avokada i citrusa, ali i neko povrće poput mrkve, u hladnjaku, potopljenog … Špajza
prstohvat znanja Nemoj bacati začine zbog isteka roka trajanja I začini imaju rok trajanja, ali često zaboravimo koji je to datum – naročito ako smo ih iz originalnog pakiranja preba… Špajza
tips & tricks 9 najčešćih pogrešaka u pohranjivanju hrane koje te koštaju i novca i zdravlja Frustrirajuće je kada otkrijemo da se bilo koja namirnica, kada je želimo iskoristiti za pripremu obroka, ne može upotr… Špajza
tips & tricks 5 načina da salatu u vrećici što dulje održiš svježom Zelena salata u vrećicama brzo postane sluzava te istrune prije nego što uspiješ iskoristiti i pola vrećice! Da ti se t… Špajza
Dobro je znati Vodič za pljesnivu hranu - kada je jesti, kada baciti i kako spriječiti plijesa… Sve što konzumiramo ima rok trajanja - od jogurta i povrća do peciva i još mnogo toga. No, neke od namirnica koje se ču… Špajza