Gastro.hr
Pronađeno 14 rezultata za tag „
davor barać
”
Gastro.hr
Svježina slavonske mlade graševine
Ne tako davno, unazad desetak godina, u veljači i ožujku je na tržištu je bilo teško pronaći prošlogodišnju mladu Graše…
Gastro.hr
Pisano, Tannat 2012.
Slično kao i Malbec, koji se dominantno nastanio u Argentini, Tannat se s europskim imigrantima u 19. stoljeću preselio…
Gastro.hr
Elegantna strana erdutskog vinogorja
Neupućeni u geomorfologiju slavonsko-baranjskih predjela moraju biti posebno oprezni čitajući o, i vizualizirajući „pla…
Gastro.hr
Villa Maria, Sauvignon Blanc 2013.
Dok se vina nove berbe na sjevernoj polutki još nisu pravo niti primirila nakon burne fermentacije, berba 2013 iz južni…
Gastro.hr
Terra Madre, Pošip 2012.
U najnovijem vinogorju Komarna, tamo gdje je donedavno vladala makija, danas iz usitnjenog kamena proviruju trsovi Plav…
Gastro.hr
Stina, Pošip 2011.
U samom početku, netom što je vinarija stupila na scenu, gajio sam određenu skepsu naspram brenda Stina, ponajviše zbog…
Gastro.hr
Petrač, Graševina 2012.
Iako se vrlo često može naći na obroncima zagorskih brega, graševina do sada nije bilježila veće uspjehe ili plijenila …
Gastro.hr
Iuris, Rosalia 2011
Uvjetno stariji rose primjerci tj. stariji od prethodne berbe su gotovo pa "ugrožena" vrsta na policama vinoteka i trgo…
Gastro.hr
Jabuke & Ruže, Malvazija 2011
U razvijenijim vinskim tržištima nije neobično da se određena vina pune pod etiketom nekog prodajnog lanca. Često je ri…
Gastro.hr
Zdjelarević, Graševina 2012
Davor Zdjelarević je veteran slavonsko-brodskog vinogorja, na trenutke medijski zaboravljen a često i pomalo izgubljen …
Gastro.hr
Tomaz, Teran Barbarossa 2010
Jednom vinificiran i natočen u bocu, teran je sorta koja jednostavno ne želi sazrijeti i ostariti već naprosto zastane …
Gastro.hr
Štampar Sauvignon
Uz lokalno internacionalni Pušipel, bijeli Sauvignon se najbolje snašao na međimurskom području gdje se kroz godine isk…
Gastro.hr