tips & tricks Svestrani timijan - nema jela kojem neće poboljšati okus! Kada kuhaš s timijanom, svakako ga dodaj rano u procesu kako bi ulja i okus imali vremena da se oslobode. Ova je biljka… Špajza
Vodič bez greške Tajna uspješnog uzgoja začinskog bilja u kući U zatvorenom uzgoju uspješno rastu lovor, vlasac, menta i peršin, a mogli bi ti uspjeti i ružmarin i majčina dušica. Špajza
DOBAR TEK! Na blagdanskom stolu: Sočna pureća prsa Za ovaj ćemo nedjeljni ručak pripremiti aromatična pureća prsa. Recepti
slatko - kiselo Chutney: Osvježavajući umak za pečeno meso Riječ chutney dolazi od hindu riječi chattni što u prijevodu znači "gusti umak". Potječe iz tradicionalne indijske kuhi… Recepti
Za jela s dušom Mala enciklopedija začina: 27. Majčina dušica Majčina dušica mali je zimzeleni grm s malim aromatičnim listićima, autohton na području Mediterana. Raste divlje na v… Špajza
ljekovit! Mala enciklopedija začina: 17. Timijan Dovaljno je dodirnuti timijan i uživanje u njegovom mirisu može početi. Špajza
Još bolji okusi... Upoznajte timijan: Sjajan začin na tisuću i jedan način Toliko obožavano začinsko bilje izvrsno se slaže uz gotovo svako jelo. Donosimo listu nama najdražih! Špajza
Gastro.hr Kako najbolje iskoristiti majčinu dušicu u kuhinji? Potječe iz južne Europe, a koristili su je još i drevni Egipćani
Gastro.hr Pečeno pile s ružmarinom i tikvicama Nakon što se piletina ispeče, izvadite posudu iz pećnice da odstoji tri minute kako bi meso postalo još mekše. Recepti
Gastro.hr Zapečeni bakalar Izvucite ono najbolje iz fileta i iskušajte sočnu kombinaciju s gljivama i slaninom Recepti
jelo od mesa Piletina s umakom od rajčica Jednostavno jelo s prefinim umakom od rajčica s dodatkom svježih začina Recepti