OPREZ!
Pronađeno 36 rezultata za tag „
ocat
”
tips & tricks
Kako temeljito očistiti kuhalo za vodu
Izdvoji nekoliko minuta i pošteno očisti svoje kuhalo za vodu...
tips & tricks
5 načina kako ti vruća voda može pomoći u kuhinji
Od čišćenja lonaca i srebra, do odčepljivanja odvoda, ovo je 5 načina na koje možeš iskoristiti vrelu vodu umjesto skup…
koristan popis
Neće se pokvariti: 10 namirnica bez roka trajanja
Treba biti oprezan, ali nekad je rok trajanja samo brojka na pakiranju. Znamo koliko je važno poštivati rok trajanja ko…
o čišćenju
5 trikova s octom koji štede vrijeme i novac
Savjet kojeg će ti dati gotovo svaka osoba koja se jednom u životu bavila profesionalnim čišćenjem jest: "Uvijek imaj o…
tips & tricks
Najbolji trik za čišćenje pećnice bez muke
Čišćenje pećnice svima je naporno, ali donosimo odličan trik kako da ta mučna aktivnost što prije prođe i bude što učin…
tips & tricks
Trikovi za kuhanje s octom – zašto ih nismo znali ranije?
Ocat je uistinu dragocjena namirnica, pomaže da dulje sačuvamo namirnice, rižu tijekom kuhanja čini više pahuljastom, k…
spas u zadnji čas
Nemaš praška za pecivo? Znamo kako ga nadomjestiti
Uvijek računamo da ćemo u smočnici pronaći barem jedan paketić praška za pecivo. U slučaju da se to ipak ne dogodi, evo…
jestivo cvijeće
Od ruža pripremi juhu, ocat, sladoled...
Odabrali smo četiri fantastična recepata koja će ti na najbolji način dočarati zavodljivost okusa i mirisa ruže. Usudi …
tips & tricks
Pripremi vlastiti voćni ocat, kombinacije okusa su nebrojene
Bilo da se odlučiš za crveni ili bijeli vinski ocat sa svježim, zrelim voćem ili, pak, više voliš svježe bilje - u svak…
Tips and tricks
Imamo čaroban recept protiv masnih kuhinjskih pločica i fuga!
Kada si zadnji put očistila pločice ili kuhinjsku oblogu, pogotovo na području uz štednjak?
ODLIČAN PRILOG
Jamiejev krumpir - ljepljiv, hrskav i aromatičan
Inspiraciju za blagdanski jelovnik potražite kod Jamieja Olivera.
savjeti i trikovi
Kako najbolje iskoristiti talijanski balzamični ocat?
Slavni talijanski ocat nije samo za salatu nego i za glaziranje
Čestitamo