na stranu tradicija...
Pronađeno 13 rezultata za tag „
održivost
”
vrijedno priznanje
Kvarner - najbolja održiva destinacija vinskog turizma u Europi
Godišnje nagrade Iter Vitis dodjeljuje istoimena Kulturna ruta Vijeća Europe koja na europskoj razini povezuje regije i…
iskoristi sve
I kora od lubenice je jestiva! Evo kako je iskoristiti...
Možda nije tako ukusna kao njezina ružičasta sredina, no i kora od lubenice savršeno je jestiva i od nje se mogu naprav…
održivi turizam
Kopenhagen turistima daje besplatnu hranu, no postoji uvjet...
U sklopu borbe protiv masovnog turizma i sve veće ekološke osviještenosti Kopenhagen je pokrenuo zanimljiv projekt Cope…
vrijedna inicijativa
U Koprivnici posađena najveća šuma hrane u Hrvatskoj
WWF Adria, Grad Koprivnica i Komunalac posadili više od 900 biljaka u samoodrživi voćnjak koji će koristiti građani Kop…
održiva jestiva budućnost
Neobična večera s porukom - chefovi Medak i Galvagno složili sjajan meni od sam…
U prepunom zagrebačkom RougeMarinu održana je Neobična večera na kojoj su chefovi Marin Medak i Dino Galvagno pripremil…
prava faca hranu ne baca
Na odličnoj kulinarskoj radionici Kaufland pokazao kako namirnicu iskoristiti d…
Trgovački lanac Kaufland već četvrtu godinu zaredom provodi kampanju protiva bacanja hrane pod sjajnim sloganom "Reci n…
smanji otpad od hrane
Prijavi se na besplatne radionice Mate Jankovića
Svjetski dan osviještenosti o otpadu od hrane obilježen je prvom u nizu besplatnih radionica, u sklopu četvrte sezone i…
bitna promjena
Boogie Lab s menija izbacio losos i avokado, poslužuju samo lokalne namirnice!
Boogie Lab odlučio je biti vjeran ideju s kojom su početkom godine krenuli u posao te su s menija izbacili namirnice ko…
Aminess Gourmet Nights
Na odličnoj večeri chefovi David Skoko i Stiven Vunić oduševili jelima i pričom…
Svakog posljednjeg petka u mjesecu u novigradskom hotelu Maestral održavaju se večere Aminess Wine & Gourmet Nights. Ov…
rasprava o održivosti
David Skoko: "U praksi, malo je lokalnog i autohtonog u hrvatskoj gastronomiji"
Zašto mrzi elitizam, koliko uistinu ima lokalnih autohtonih proizvoda u hrvatskim restoranima, što ne valja, a što bism…
inspiracija
Spektakularno: restoran Iris smješten usred fjorda posvećen je održivosti!
Uskoro će svoja vrata otvoriti najneobičniji restoran na svijetu, smješten na plutajućoj platformi Salmon Eye usred nor…
Ne bacaj ništa!