Enciklopedija
Pronađeno 19 rezultata za tag „
recenzija vina
”
Gastro.hr
Četvrti razred Srednje škole vina Bakhova sina: Ljudi
Prodajem samo one šampanjce koje sam nisam popio, samouvjereno je govorio Victor Lanson, koji je od 1928. do 1967. vodi…
Gastro.hr
Pet vinskih razloga za posjet Kvarneru
Samo da ne puše bura. To može biti jedini problem pri odlasku na Krk jer vjetar s Velebita zatvara most koji je vinski …
Gastro.hr
Impresivni argentinski malbec Mai 2008.
Misli svatko da je ocjenjivačima Vinskih zvijezda lako, ali nije. Tijekom godine kušali su gotovo 200 vina i tek sad, p…
Gastro.hr
Vinska pratnja bečkom odresku
Bečki odrezak ili, po kajkavski, pohani šnicl, bio mi je najdraži obrok kad sam, kao mali, s roditeljima išao van na ne…
Gastro.hr
Boškinac, 2010.
Često se na vinskom nebu dogodi da određeni proizvođač ili neka etiketa zabljesnu poput Supernove, ali koji se isto tak…
Gastro.hr
Španjolsko 'disko' vino
Za kojom god cjenovnom kategorijom i regijom posegnuli (osim iznimnih dijelova svjetske reputacije) Španjolska je nepre…
Gastro.hr
Svježina slavonske mlade graševine
Ne tako davno, unazad desetak godina, u veljači i ožujku je na tržištu je bilo teško pronaći prošlogodišnju mladu Graše…
Gastro.hr
Pisano, Tannat 2012.
Slično kao i Malbec, koji se dominantno nastanio u Argentini, Tannat se s europskim imigrantima u 19. stoljeću preselio…
Gastro.hr
Tri vina koja izvrsno prate pileće batake
Ivo Kozarčanin naš je novi stručnjak koji će vam svakog tjedna predlagati izbor vina koja najbolje odgovaraju našim pop…
Gastro.hr
Bire Grk, 2011
Nekada rasprostranjen diljem južne Dalmacije Grk se danas sveo uglavnom na Lumbardu i užu okolicu. Širom krugu konzumen…
Gastro.hr
Zdjelarević, Graševina 2012
Davor Zdjelarević je veteran slavonsko-brodskog vinogorja, na trenutke medijski zaboravljen a često i pomalo izgubljen …
Gastro.hr
Tomaz, Teran Barbarossa 2010
Jednom vinificiran i natočen u bocu, teran je sorta koja jednostavno ne želi sazrijeti i ostariti već naprosto zastane …
Gastro.hr