nedjeljni ručak RUČAK ZA 5! Sporo pečeni svinjski vrat i pikantna salsa Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je nedjelja oduvijek bila predviđena za neko fino meseko. S obzirom na to da sam … 25' 100' 8 Recepti
slasni Meksiko Imamo recept za sočnu salsu koja obogati baš svako jelo Salsa Pico de Gallo pravi se od sitno nasjeckanih rajčica, luka i listića svježeg korijandera te soka od limete. Radi p… 5' 0' 8 Recepti
Le premier zagreb III. Tjedan talijanske kuhinje u svijetu Mladi zagrebački hotel i restoran Le Premier ugostio je poznate novinare i uglednike iz politike i gospodarstva kako bi… Najave
Novo ruho... Salsa s fetom voli hrskavi tost i druge grickalice Još topli, tostirani i hrskavi kruh, tortilja čips i krekeri, ali i jednostavna kuhana riža, proso ili bulgur divno će … Recepti
top 9 Isprobajte ovih 9 jednostavnih i brzih umaka Naučite kako pripremiti jednostavne i brze umake koji će vam razveseliti nepce i ugrijati dušu Špajza
NAJBOLJA GRICKALICA Odličan vikend uz slasnu salsu od manga Poslužite ljutkastu salsu uz nachose i oduševite društvo. Recepti
Dan prženih krumpirića Omiljeni slasni krumpirići u sasvim novom ruhu Umjesto da iz masne plastične vrećice istresete zaleđene krumpiriće, uz malo truda napravite ukusan snack i Svjetski da… Recepti
Fino i zdravo Aloe Vera – neobična biljka s tisuću dobrih lica Malo je reći kako je aloe vera čudna biljka još čudnijih tekstura, no kada jednom otkrijete sve njezine dobrobiti, ova … Špajza
Sljubite namirnice Svinjetina i dvije, tri o pripadajućim umacima Bez ovog popisa nemojte se upuštati u pripremu svinjetine! Špajza
Gastro.hr Dopustite da vas izludi salsa verde Divan dodatak ribi, janjetini ili ukusna podloga za bruskete – salsa verde slaže se sa svime.
Gastro.hr Domaći pikantni umak za tortilla čips Uz ovaj umak, tortilla čips više nikad nećete gledati na isti način.
Gastro.hr Saznajte kako savršeno ispeći burger Burgeri su savršeno ljetno jelo. Ima li što bolje od sočnog, taman pečenog komada mesa u mekom pecivu? Teško! Kolumne
Gastro.hr Dip umaci - heroji svakog dobrog tuluma! Majoneza i kečap su klasici. Ali zašto se ne biste malo odmaknuli od sigurne zone i napravili posve nove umake za grick…