NEZAMJENJIV S RAZLOGOM Kako prepoznati kvalitetan panettone? Tijesto se diže 56 sati, okreće se naopak… Panettone nam je stigao iz Italije, a uvukao se u božićnu tradiciju mnoštva zemalja, pa tako i kod nas. Teško ga je nap… Native sadržaj
Gastro.hr Oduševi goste savršenim soparnikom - i još par ukusnih trikova Priprema za blagadne može biti pravi užitak kada znamo da sve što nam je potrebno možemo pronaći na jednom mjestu. Native sadržaj
intervju Chef Fabricio Vežnaver: "Mediteranska kuhinja je najbolja, ne valja komplicirat… Chef Fabricio Vežnaver dobitnik je brojnih priznanja i veliki autoritet u hrvatskoj gastronomiji. S njime smo popričali… Recepti
recept poznatog chefa Najbolji recept za rižoto s daškom Mediterana Prošli tjedan u Splitu je održan festival taste the Mediterranean koji je, i samo ime govori, posvećen mediteranskoj ga… Recepti
mediteranski comfort food Uistinu posebna pizza s potpisom omiljenog chefa Chef Fabricio Vežnaver osmislio je genijalan i jedinstven nadjev za pizzu od lokalnih sezonskih namirnica - raštike, do… Recepti
Mediteran na tanjuru Pripremi brancina na način kako to radi poznati chef Brancin ili lubin vrhunska je bijela riba koja se može pripremati na razne načine. Od chefa Fabricija Vežnavera dobili … Recepti
voće i čokolada Kolač s mandarinama po receptu poznatog chefa Treba iskoristiti sezonu mandarina, a u ovom finom citrusnom voću, osim u svježem izdanju, možemo uživati i u raznim de… Recepti
kulinarsko natjecanje Viktorija i Marino najbolji su mladi kuhari! U školi Oliva Allegra u sklopu festivala Taste the Mediterranean održano je natjecanje mladih kuhara i učenika powered … Špajza
Taste the Mediterranean Gala večerom u Splitskoj Ribarnici počeo je festival Taste the Mediterranean Festival mediteranske kuhinje Taste the Mediterranean ove se godine održava po 11. put, a posjetitelje očekuju mastercl… Recepti
Taste the Mediterranean Idući tjedan u Split stiže najbolja chefica svijeta! Sljedećeg tjedna u Splitu počinje 11. izdanje najprestižnijeg domaćeg festivala mediteranske kuhinje u sklopu kojeg će … Najave
Fini klasik Rižoto s piletinom koji nikog ne ostavlja ravnodušnim Klasična jela su ono čemu se uvijek vraćamo. Nakon svih raskošnih jela koja pokušamo skuhati i koja priželjkujemo, neka… Recepti
lakše nego što misliš Uz recept istarskog chefa brudet od hobotnice će češće biti na tvom stolu Na nedavno održanom festivalu Taste the Mediterranean u Splitu hobotnica je bila jako često servirana pa nam je chef Fa… Recepti
Gastro.hr Pošip, naše autohtono vino koje se, srećom, spasilo od zaborava Kad pripremaš ribu, zaokruži svoj obrok čašom rashlađenog pošipa, vina s juga Hrvatske čiju nam je priču ispričao Ivca … Recepti
Gastro.hr 'More je tvoj najbolji prijatelj': Knjiga koja je oduševila splitske prvašiće U sklopu festivala Taste the Mediterranean powered by Tommy splitskim prvašićima predstavljena je knjiga 'More je tvoj … Najave