NEZAMJENJIV S RAZLOGOM
Pronađeno 17 rezultata za tag „
Tommy
”
Gastro.hr
Oduševi goste savršenim soparnikom - i još par ukusnih trikova
Priprema za blagadne može biti pravi užitak kada znamo da sve što nam je potrebno možemo pronaći na jednom mjestu.
intervju
Chef Fabricio Vežnaver: "Mediteranska kuhinja je najbolja, ne valja komplicirat…
Chef Fabricio Vežnaver dobitnik je brojnih priznanja i veliki autoritet u hrvatskoj gastronomiji. S njime smo popričali…
recept poznatog chefa
Najbolji recept za rižoto s daškom Mediterana
Prošli tjedan u Splitu je održan festival taste the Mediterranean koji je, i samo ime govori, posvećen mediteranskoj ga…
mediteranski comfort food
Uistinu posebna pizza s potpisom omiljenog chefa
Chef Fabricio Vežnaver osmislio je genijalan i jedinstven nadjev za pizzu od lokalnih sezonskih namirnica - raštike, do…
Mediteran na tanjuru
Pripremi brancina na način kako to radi poznati chef
Brancin ili lubin vrhunska je bijela riba koja se može pripremati na razne načine. Od chefa Fabricija Vežnavera dobili …
voće i čokolada
Kolač s mandarinama po receptu poznatog chefa
Treba iskoristiti sezonu mandarina, a u ovom finom citrusnom voću, osim u svježem izdanju, možemo uživati i u raznim de…
kulinarsko natjecanje
Viktorija i Marino najbolji su mladi kuhari!
U školi Oliva Allegra u sklopu festivala Taste the Mediterranean održano je natjecanje mladih kuhara i učenika powered …
Taste the Mediterranean
Gala večerom u Splitskoj Ribarnici počeo je festival Taste the Mediterranean
Festival mediteranske kuhinje Taste the Mediterranean ove se godine održava po 11. put, a posjetitelje očekuju mastercl…
Taste the Mediterranean
Idući tjedan u Split stiže najbolja chefica svijeta!
Sljedećeg tjedna u Splitu počinje 11. izdanje najprestižnijeg domaćeg festivala mediteranske kuhinje u sklopu kojeg će …
Fini klasik
Rižoto s piletinom koji nikog ne ostavlja ravnodušnim
Klasična jela su ono čemu se uvijek vraćamo. Nakon svih raskošnih jela koja pokušamo skuhati i koja priželjkujemo, neka…
lakše nego što misliš
Uz recept istarskog chefa brudet od hobotnice će češće biti na tvom stolu
Na nedavno održanom festivalu Taste the Mediterranean u Splitu hobotnica je bila jako često servirana pa nam je chef Fa…
Gastro.hr
Pošip, naše autohtono vino koje se, srećom, spasilo od zaborava
Kad pripremaš ribu, zaokruži svoj obrok čašom rashlađenog pošipa, vina s juga Hrvatske čiju nam je priču ispričao Ivca …
Gastro.hr