Chill&Grill Akademija
Pronađeno 17 rezultata za tag „
zdravko perić
”
gastro oaza u Jablancu
U Kul IN Ablani lokalne namirnice su prave zvijezde!
Novootvoreni hotel Kul In Ablana zamišljen je kao platforma za razvoj mladih chefova, slastičara i sommeliera kroz pril…
Chill&Grill Akademija
Zdravko Perić: "Tajna dobrog roštilja je u kvalitetnom mesu, ali i u sjajnom dr…
Uoči Chill&Grill Akademije koja će se u subotu održati na zagrebačkom Bundeku, jedan od mentora grill ekipa, chef Zdrav…
petkom...
Sada ćete još kvalitetnije znati očistiti lignje
Popularnog glavonošca mnogi kupuju zaleđenog ili očišćenog zbog izbjegavanja kupovine i čišćenja. Uz pomoć chefa Zdravk…
dobro je znati
Izvucite najbolje iz tehnike sporog kuhanja
Chef Zdravko Perić donosi vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći da dobijete najviše iz tehnike sporog i dugog kuhanja.
mala škola
Kako kupiti, očistiti i pripremiti piletinu
Piletina ima mnoge prednosti - raznovrsnost pripreme, jednostavnost i brzina čine je jednom od najpopularnijih vrsta me…
ovo treba znati
Jako važno: Naučite sve o temperaturama tijesta
Priprema tijesta u kućnoj radinosti za mnoge predstavlja nešto "previše komplicirano" i rijetki se upuštaju ovu avantur…
rižoto
Danas ručamo: Rižoto od raštike i gljiva
Jednostavan rižot chefa Zdravka Perića koji će vas oduševiti
Gastro.hr
Kako grillati povrće?
Grillanje je odličan način da povrće dobije karakteristični slatkasto-karamelizirani okus (koji ne možemo dobiti drugim…
Gastro.hr
Domaća tjestenina u tri boje
Osnovni i najjednostavniji recept za domaću tjesteninu za četiri osobe je 350 g glatkog brašna, malo soli, tri umućena …
Gastro.hr
Mediteranski nedjeljni ručak
Chef Zdravko Perić osmislio je kompletan nedjeljni jelovnik koji evocira Dalmaciju.
Gastro.hr
Brudet - okusi i mirisi mora u tanjuru
Zdravko Perić raščlanio nam je brudet i otkrio kako da bude "sofisticirano mekan".
Gastro.hr
Moderna verzija raštike
Iako je svježa raštika dostupna tijekom cijele godine u trgovinama, ona je u svom najboljem izdanju od studenog do trav…
jelo od jaja