Chill&Grill Akademija Chill&Grill Akademija okupila je brojne grill entuzijaste U sklopu Chill&Grill Akademije na zagrebačkom Bundeku chefovi Zdravko Perić i Richard Gruica okupljenima su prezentiral… Špajza
gastro oaza u Jablancu U Kul IN Ablani lokalne namirnice su prave zvijezde! Novootvoreni hotel Kul In Ablana zamišljen je kao platforma za razvoj mladih chefova, slastičara i sommeliera kroz pril… Špajza
Chill&Grill Akademija Zdravko Perić: "Tajna dobrog roštilja je u kvalitetnom mesu, ali i u sjajnom dr… Uoči Chill&Grill Akademije koja će se u subotu održati na zagrebačkom Bundeku, jedan od mentora grill ekipa, chef Zdrav… Najave
petkom... Sada ćete još kvalitetnije znati očistiti lignje Popularnog glavonošca mnogi kupuju zaleđenog ili očišćenog zbog izbjegavanja kupovine i čišćenja. Uz pomoć chefa Zdravk… Špajza
dobro je znati Izvucite najbolje iz tehnike sporog kuhanja Chef Zdravko Perić donosi vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći da dobijete najviše iz tehnike sporog i dugog kuhanja. Špajza
mala škola Kako kupiti, očistiti i pripremiti piletinu Piletina ima mnoge prednosti - raznovrsnost pripreme, jednostavnost i brzina čine je jednom od najpopularnijih vrsta me… Špajza
ovo treba znati Jako važno: Naučite sve o temperaturama tijesta Priprema tijesta u kućnoj radinosti za mnoge predstavlja nešto "previše komplicirano" i rijetki se upuštaju ovu avantur… Špajza
rižoto Danas ručamo: Rižoto od raštike i gljiva Jednostavan rižot chefa Zdravka Perića koji će vas oduševiti Recepti
Gastro.hr Kako grillati povrće? Grillanje je odličan način da povrće dobije karakteristični slatkasto-karamelizirani okus (koji ne možemo dobiti drugim…
Gastro.hr Domaća tjestenina u tri boje Osnovni i najjednostavniji recept za domaću tjesteninu za četiri osobe je 350 g glatkog brašna, malo soli, tri umućena …
Gastro.hr Mediteranski nedjeljni ručak Chef Zdravko Perić osmislio je kompletan nedjeljni jelovnik koji evocira Dalmaciju.
Gastro.hr Brudet - okusi i mirisi mora u tanjuru Zdravko Perić raščlanio nam je brudet i otkrio kako da bude "sofisticirano mekan".
Gastro.hr Moderna verzija raštike Iako je svježa raštika dostupna tijekom cijele godine u trgovinama, ona je u svom najboljem izdanju od studenog do trav…
jelo od jaja Sotirana raštika s jajima i slaninom Bogati doručak s raštikom prema receptu chefa Zdravka Perića Recepti