Mladi chef Igor Gudac svoju je publiku stekao nevjerojatnom brzinom, a Pizza Cut Duck se preko noći pretvorio u najpopularniju gablaonicu centra grada.
Kada je odlučio otići na novi projekt, u Duck se "ubacio" čovjek koji je sličan uspjeh imao tek stotinjak metara dalje - u bistrou & wine baru Pod Zidom.
I tako je mladi i poduzetni Borna Janeš preuzeo Duck, dotjerao ime, logo i sitne detalje, a Igor Gudac mu konzultantski pomogao da sve oko kuhanja krene brže i jednostavnije. Rezultat ovog dogovora je više nego dobar, i stvarno ne znamo što vas još uvijek sprječava da ne posjetite Bistro Duck u Teslinoj 17!
Meni se ovdje dijeli na dva dijela.
Odlučite li marendati, moći ćete birati između pet-šest dana te desertom, pomno odabranih i složenih od namirnica toga jutra probranih na obližnjem Dolcu, dok će vas navečer dočekati restoranska a la carte ponuda, naravno, nesvakidašnja kao i sam Duck.
Smisao je da dođe društvo, naruči više jela, i onda svi probavaju jedni od drugih - guštanje i atmosfera na najjače!
Cijene su i dalje sjajne, od 35-55 kuna, porcije izdašne, sve je s nekim bakinim štihom, a opet tako moderno.
U Ducku nema rezervacija, ako nema jela dana, ne kuha se ponovo, sve je toliko protočno i veselo da ćete poželjeti raditi bliže centru grada.
Poseban su bonus jela od mesa, koje Igor Gudac tretira s tolikom upornošću i strpljenjem da seže do granica mazohizma. Čista gastro ljubav!
Za kraj, tu je i Chef table, dva mjesta s pogledom na kuhinju preko šanka, tamo gdje jedete sve što ima toga dana.
Uglavnom, mjesto koje ima priču, duh, ideju i vlastita brendirana vina iz cijele Hrvatske - dakle, ne budite lijeni, vidimo se u Ducku!