Recenzije 08. svibnja 2017.

Bistro Duck: Sjajan nastavak fantastične priče

Julio Frangen
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon što se odlučio povući iz vlastitog projekta Pizza Cut Duck, Igor Gudac je za novu ekipu postavio temelje jedne od najzanimljivijih kuhinja u gradu...

Mladi chef Igor Gudac svoju je publiku stekao nevjerojatnom brzinom, a Pizza Cut Duck se preko noći pretvorio u najpopularniju gablaonicu centra grada.

Kada je odlučio otići na novi projekt, u Duck se "ubacio" čovjek koji je sličan uspjeh imao tek stotinjak metara dalje - u bistrou & wine baru Pod Zidom.

 | Author: Julio Frangen Julio Frangen

I tako je mladi i poduzetni Borna Janeš preuzeo Duck, dotjerao ime, logo i sitne detalje, a Igor Gudac mu konzultantski pomogao da sve oko kuhanja krene brže i jednostavnije. Rezultat ovog dogovora je više nego dobar, i stvarno ne znamo što vas još uvijek sprječava da ne posjetite Bistro Duck u Teslinoj 17!

 | Author: Julio Frangen Julio Frangen

Meni se ovdje dijeli na dva dijela.

Pizza Cut Duck Možda vas zanima... Pizza Cut Duck: Slow food po cijeni fast fooda! Špajza

Odlučite li marendati, moći ćete birati između pet-šest dana te desertom, pomno odabranih i složenih od namirnica toga jutra probranih na obližnjem Dolcu, dok će vas navečer dočekati restoranska a la carte ponuda, naravno, nesvakidašnja kao i sam Duck.

 | Author: Julio Frangen Julio Frangen

Smisao je da dođe društvo, naruči više jela, i onda svi probavaju jedni od drugih - guštanje i atmosfera na najjače!

 | Author: Julio Frangen Julio Frangen

Cijene su i dalje sjajne, od 35-55 kuna, porcije izdašne, sve je s nekim bakinim štihom, a opet tako moderno.

Pod zidom Možda vas zanima... Coffee, food & wine bar Pod zidom Špajza

U Ducku nema rezervacija, ako nema jela dana, ne kuha se ponovo, sve je toliko protočno i veselo da ćete poželjeti raditi bliže centru grada.

 | Author: Julio Frangen Julio Frangen

Poseban su bonus jela od mesa, koje Igor Gudac tretira s tolikom upornošću i strpljenjem da seže do granica mazohizma. Čista gastro ljubav!

Možda vas zanima... Fantastična večera Bistro & Wine bara Pod Zidom! Recenzije

Za kraj, tu je i Chef table, dva mjesta s pogledom na kuhinju preko šanka, tamo gdje jedete sve što ima toga dana. 

 | Author: Julio Frangen Julio Frangen

Uglavnom, mjesto koje ima priču, duh, ideju i vlastita brendirana vina iz cijele Hrvatske - dakle, ne budite lijeni, vidimo se u Ducku!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.