Nije nas iznenadilo to što je prvo jelo na Tylerovu popisu Bolognese. Njegova je tajna u kombiniranju tri vrste mesa - mljevene teletine, govedine i svinjetine. Celer, mrkvu, luk, ružmarin i kadulju usitnjava u blenderu, dodaje ih na tavicu s maslinovim uljem, zatim ubacuje meso, rajčice, vino i malo mlijeka. Njegov je recept kraljevski jer se kuha dva do tri sata na slaboj vatri, a jelo poslužuje sa svježim ricotta sirom.
Sljedeći je na listi vinaigrette, preljev za salatu, u koji stavlja 3/4 maslinovog ulja i 1/4 octa. Dodaje malo senfa, svježu nasjeckanu ljutiku, sol i papar. Ovaj jednostavan recept će podignuti okus svake salate na višu razinu i zamirisati vaš dom.
Palačinke su klasik koji, prema Tyleru, morate usavršiti. On uobičajenom receptu za američke palačinke uvijek dodaje naribanu koricu limuna i vaniliju, a najviše voli kombinaciju s bananama i borovnicama. Odaberite neko sezonsko voće ili otvorite staklenku domaćeg džema i počastite se.
Četvrto je jelo na popisu pečena piletina koju popularni chef začinjava mješavinom soli, papra, češnjaka, ružmarina i kadulje. Peče ju više od dva sata na 100 stupnjeva, a zatim pojačava temperaturu pećnice na 200, sve dok koža ne postane crvenkasta i hrskava.
O posljednjem smo vam jelu već pisali, jer je to kultni Tylerov pire krumpir. Izokrenuo je tipični način pripreme i kuha krumpir u vrhnju i maslacu, zbog čega je na kraju posebno kremast. Detalje proučite u našem članku.
Želimo vam ugodan vikend i dobar tek!