BRZA VEČERA 10 jela koja su gotova za samo pola sata Za sve one koji nemaju puno vremena za kuhanje, a žele pojesti nešto konkretno za večeru, nudimo više od 10 prijedloga … 7' 25' 4 Recepti
nakon obilja... Plan detoksikacije za sve koji su pretjerali za blagdane Uz nekoliko zdravih recepata pročistite organizam od teške blagdanske hrane Recepti
slasni street food Jedan bolji od drugog: 3 nova recepta za hot dog Pripremi hot dog, najpoznatije jelo ulične hrane, u 3 nove verzije. Nama su sve 3 jako, jako fine... Špajza
siječanjski jelovnik Detoksikacija nakon blagdana: Što jesti? Meso, kolači, alkohol za mnoge su obilježje blagdana, a s obzirom na to da u konzumaciji hrane i pića u to doba često p… Špajza
bogat i zdrav Zgodna stvar, ovaj nar. Ili se ipak kaže - šipak? Nar, u narodu poznatiji kao morgaj ili šipak podrijetlom je iz Perzije, a u prijevodu s latinskog njegov naziv znači - … Špajza
Volimo domaće Nekoliko te koraka dijeli od izvrsnog domaćeg kečapa Omiljeni umak malih i velikih, kečap, gotovo uvijek kupujemo u obliku industrijskog proizvoda. Kečap ima dugu i osebujn… Špajza
bolji tek Kako prepoznati vrhunsko maslinovo ulje? Maslinovo ulje tradicionalno je temeljno ulje na području Mediterana, koristi se u gotovo svim kulinarskim aplikacijama… Špajza
dobro je znati Saznaj koju je hranu potrebno kuhati, a koju ipak nije Donosimo vam neke činjenice zbog kojih je određenu hranu bolje kuhati. Špajza
par savjeta Ovako izgleda savršena salata od hobotnice Kada nabavljate hobotnicu na ribarnici, mora mirisati na more, koža joj treba biti vlažna i bez sluzi, a meso čvrsto i … Špajza
To nam treba! Par trikova za savršene palačinke Koliko god se priprema smjese činila jednostavnom, česte su rasprave o malim trikovima koji će osigurati mekane i slasn… Špajza
otkriće! Pivo dokazano ublažava neugodne simptome menopauze Pijenje umjerenih količina alkoholnih pića s niskim udjelom alkohola uz obrok, u opuštenoj atmosferi i društvu utječe n… Špajza
ako ste pretjerali Pretjerivanje u alkoholu i mamurluk: Kako preživjeti dan poslije Glavobolja, vrtoglavica, slabost, mučnina, povraćanje…ili kraće: «jutro poslije». Naravno, misli se na jutro nakon slav… Špajza
obožavani sir Škripavac: Kako nastaje i kako ga pravilno poslužiti Jedan od pravih autohtonih hrvatskih proizvoda je sir škripavac koji se radi u Lici i na Kordunu. Najčešće se proizvodi… Špajza
rashladite se Lubenica: Liječi vrućine, al radi i i još puno toga! Popularno ljetno voće intenzivnih boja nepogrešivo gasi žeđ tijekom vrućih dana Špajza