Maksimirski dragulj Bistro & bar Ab Ovo Svi koji gravitiraju istočnom dijelu grada (širem Maksimiru) znaju da je kvartovski društveni epicentar jedna, ni po če… Recenzije
Gastro.hr Bistrot: Gastro kutak na najljepšem zagrebačkom trgu Epidemiji otvaranja bistroa po Zagrebu (protiv koje se ni najmanje ne bunimo) pridružio se i Bistrot, gastro kutak zagr… Špajza
Gastro.hr Voncimer: Azija na dlanu Činjenica je da u Zagrebu u zadnje vrijeme restorani niču kao gljive nakon kiše, no uglavnom se radi o bistroima ili ma… Špajza
Gastro.hr Bistro 75: Mjesto koje posjeduje sve što vam treba Trend otvaranja bistroa, mjesta gdje se jede mala hrana, nešto je čemu se u zadnje vrijeme posebno treba veseliti Špajza
Gastro.hr California Burrito - jedite poput Amerikanaca u centru Zagreba! California Burrito već više od dvije godine predstavlja sjajno osvježenje na zagrebačkoj gastronomskoj sceni. Nije da b… Špajza
Gastro.hr Fugu & Olive sushi bar: Spoj Japana i Mediterana Do prije samo nekoliko godina u Zagrebu je sushi bilo gotovo nemoguće naći zbog čega ste o njemu mogli samo sanjati. Il… Špajza
Gastro.hr Basta: Biser talijanske gurmanske tradicije Basta gourmet bar nedavno je otvorena pizzeria na mjestu nekadašnjeg kluba Baredo, odmah pored kina Europa u Varšavskoj… Špajza
Gastro.hr Pet najboljih vegetarijanskih restorana u Hrvatskoj koje morate posjetiti Vegetarijanska prehrana u nas odavno je prestala biti tabu, a tome svjedoči i sve veći broj specijaliziranih vegetarija…
Gastro.hr Zagrebački mesni hram koji morate hodočastiti - Tvornica pljeskavica TPK Staro, novo mjesto s drugačijom strukturom i podebljanom ponudom
Gastro.hr Šest mjesta koja ovog ljeta morate posjetiti u Zagrebu Svima koji žive u Zagrebu već neko je vrijeme jasno da je grad drukčiji. Življi.
Gastro.hr Revolucija domaćeg sladoleda u Medenku Slatka tvornica Medenko jedan je od onih projekata od kojih čovjeku bude toplo oko srca. Špajza
Gastro.hr Tortille i burritosi za svačiji gušt Pani Zagreb nije nikakav spektakularni novi restoran na istočnom dijelu grada, ali čovjeka veseli da se ovakve zgodne n… Špajza
Gastro.hr Splitska gastronomska renesansa u Bokeriji Posjetili smo splitsku Bokeriju i osjetili često spominjanu renesansu na vlastitoj koži Špajza
Gastro.hr Dežman bar: Mjesto gdje sendvič postaje pravi obrok Znate onaj osjećaj kada uđete u neki prostor, u ovom slučaju bar, i vrlo brzo vam postane jasno da je u njemu sve kako … Špajza