maxyama Nedjeljni ručak: Svinjetina s jabukama, komoračem i keljom Ako se želite riješiti masnih naslaga i šlaufa koji se neželjeno napumpao proteklih zimskih mjeseci, slijede recepti s … Kolumne
maxyama Pole sa slaninom - brzi zalogaj za zimska popodneva "Ovaj recept je baš onako pravi tradicionalni i zimski, comfort food za dušu i zdravlje", najavila nam je slasne pole M… Kolumne
maxyama Aromatična blagdanska purica s narančom Predstavljamo drugi recept iz božićne priče blogerice MaXYame Kolumne
maxyama Blagdanski jelovnik: Umak od šljiva i salata od prokulica Uz svinjski kare, janjeći but ili puricu, za blagdane posluži odličnu salatu od prokulica i umak od šljiva... Kolumne
maxyama Sočna janjeća rolada sa slaninom i kupusom Predstavljamo novi dio božićne priče blogerice maXYame - recept za janjeću roladu sa slaninom i kupusom. Kolumne
maxyama Pečeni kare s kostima zvijezda je blagdanskog stola Blagdansku priča blogerice maXYame nastavljamo receptom za pečeni svinjski kare u komadu... Kolumne
maXYama Večera s orašarima i recept za paprenjake Cijelu četu drvenih vojnika angažirala sam za stražu i čuvanje mog blagdanskog stola, finih pečenki, mirisnih tanjura i… Kolumne
maxyama Krem gusta juha od bundeve - ispod peke Ona je kraljica sezone, zaštitno lice i sveprisutna kada pričamo, kuhamo i pišemo o jeseni, ona je BUNDEVA. Kolumne
maxyama Ovaj kolač od jabuka moraš isprobati! Maja s bloga maxyama brzinski je umutila ovaj kolač i naprosto oduševila Kolumne
maxyama Salata s odležanim steakom savršen je obrok Blogerica MaXYama dobro zna da užitak proizlazi iz kvalitetne i dobro pripremljene hrane! Kolumne
maxyama Jednostavno i efektno: Košarice od lješnjaka s ribizlom Evo jedan jednostavni recept za vrhunsku fancy slasticu koje se nitko neće posramiti što okusom, što izgledom. Kolumne
piše MaXYama Ovako je bilo na tajnoj večeri Filipe Sorko u osječkom tramvaju... Osječki tramvaj slavi 135 godina postojanja i svoj su jubilej odlučili proslaviti na zaista originalan način, a gdje dr… Kolumne
maxyama Torta od lješnjaka i čokolade u koju ćete se zaljubiti Naša kolumnistica Maja okušala se u pripremi deserta i stvorila divno, hrskavo izvana, a meko iznutra lješnjak čudo... Kolumne
maxyama Slavonski Uskrs - šunka, prirodno bojanje jaja, salata i jedan sjajan umak Uskrs bio bi "deja vu" da nisam izazvala samu sebe i odlučila po prvi put organizirati proljetni blagdan tamo u mojoj š… Kolumne
maxyama Tatarski biftek i kako ga pripremiti kod kuće Odlična cijena ramsteka u omiljenoj mesnici bila je sasvim dovoljan razlog da razbijem mit bifteka i napravim malo jeft… Kolumne
maxyama Prokulice sa slaninom i pire krumpirom - ručak u koji smo se zaljubili Naša kolumnistica Maja s bloga maxyama danas je pripremila recept za prokulice u sasvim novom ruhu. Kolumne
maxyama Janjeća juha - krepki ručak koji spušta i najveće minuse Kod nas pada neprestano pa mi se učinilo kao dobra ideja s ljudima podijeliti ovu jednostavnu, a krepku i ukusnu juhu. Kolumne
maxyama Šape - poslastica stvorena za prosinac Svevremenska blagdanska poslastica idealna je za prosinac, prije, tijekom i nakon Božića. Maja s bloga maxyama s nama j… Kolumne
maxyama Trostruki užitak: Rižoto u bundevi s bundevom i kobasicom Koje su vam prve asocijacije na jesen? Meni lišće (šušti u svim bojama), bundeve i jabuke, kestenje i orasi, grožđe i m… Kolumne
maxyama Bruschette s vrganjima - hrskavi jesenski brunch Doba je vrganja, što znači da je idealno vrijeme za isprobavanje svih onih recepata s gljivama koje smo čitave godine m… Kolumne