savjeti nutricionistice
Pronađeno 107 rezultata za autora „Sandra Krstev Barać”
Njegovo veličanstvo
Češnjak: Može i bez lošeg zadaha!
Stavimo sa strane brojne zdravstvene prednosti koje nudi češnjak, ali i njegov je okus nenadmašan. Češnjak je svakako n…
savjeti nutricionistice
Evo kako možeš uživati u hrani bez neželjenih posljedica
Nutricionista Sandra Krstev Barać za portal missZDRAVA pripremila je listu namirnica koje je sljedećih dana uputno konz…
Mala škola
Najbolji trikovi za pečenje krumpira u pećnici
Krumpir pripremljen u pećnici delicija je koji obožavaju mnogi. Ukoliko ste ljubitelj ove tehnike pripreme, vjerujemo d…
možda zatreba
Jeste li spremni za jutarnju banana dijetu
Svako jutro jedna banana zdravlje čuva. Saznajte sve o hit dijeti u nastavku.
njami...
Kraljevski omlet za poletnije jutro!
Savršen omlet je kremast i ravnomjerno skuhan iznutra, gladak i zlatno žut izvana. Još da vas može dočekati na stolu...
pa, počnimo!
10 prijedloga za brzinski doručak
Odavno smo se složili kako je doručak najvažniji obrok u danu te koliko je važno učiniti ga dijelom svakodnevne rutine.
podsjetimo se
Nezamjenjiv klasik: Umak bolognese
Planetarno popularan umak bolognese jedan je od najpoznatijih talijanskih klasika, iako je originalna verzija znatno dr…
meseko!
Kako napraviti savršeno mekanu junetinu?
Ponekad se može činiti da je junetinu izuzetno teško pripremiti bez da postane tvrda i žilava, no sam zadatak postaje v…
viva mexico!
Tortilje: Ultimativan recept za obožavano jelo
Prepoznatljiv dio meksičke kuhinje – tortilje, u osnovi su vrlo jednostavna hrana, brze i lake pripreme s gotovo neogra…
živjeliiii!
Pjenušac i hrana - izvrstan su par
Uz nekoliko praktičnih savjeta odaberite pravi pješunac za svaku priliku
najdraži desert
Želite znati: Nutritivna vrijednost palačinki
Tako jednostavne za pripremu a slasne za uživanje, palačinke ne prestaju biti omiljene diljem svijeta, iako je u pravil…
Dobro je znati
Par trikova za savršena jaja
Kaže se da je moguće prepoznati pravog kuhara po tome kako priprema jaja Iako jednostavno jelo, jaja zahtijevaju znanje…
krajnji je čas