enciklopedija
Pronađeno 58 rezultata za tag „
bakhov sin
”
živjeli!
Tri idealna jela i vina za uskrsni stol
Život je prekratak da bi se pila loša vina, što znači da svaki dan u čaši treba biti dobra kapljica. Za blagdane poput …
Enciklopedija
Mala škola vina Bakhova sina 1: Što je vino?
Vrijeme je da se prisjetimo genijalne male škole vina Bakhovog sina, Ive Kozarčanina. Naučite sve što vas je zanimalo o…
veličina
Priča o legendi: Ivan Enjingi nikada neće umrijeti
Malo je vinskih legendi i veličina poput Ivana Enjingija. Ovo je priča o njemu iz pera sjajnog Bakhova sina, odnosno Iv…
Gastro.hr
Konačno i u koricama: Škola vina Bakhova sina u prodaji na svim kioscima!
Povodom izlaska knjige o vinima, vinarima i svemu lijepom što se događa u vinskom svijetu u zemlji i puno šire, razgov…
Gastro.hr
Riesling: Otkrijte vino zbog kojeg Nijemci u vinograde ugrađuju žičare!
"Ovo je i hrana i piće!" Zapisao sam ove riječi nakon prvog gutljaja Rieslinga Wehlener Sonnenuhr Kabinett 2012. Markus…
Gastro.hr
Vinoteka Vintesa: Od veselih Slovenaca do belgijskih pivskih šampanjaca!
Naš nezaustavljivi kolumnist i uživatelj u vinima posjetio je još jednu vinoteku. Što Bakhov sina ima za reći o Vintesi…
Gastro.hr
Ručak za bogove s ovogodišnjim Vinskim zvijezdama
Kakav bi ručak trebalo napraviti za ovo vinsko društvo: Plemenita, ružićasti pjenušac od crnog pinota međimurske vinari…
Gastro.hr
Petak je dan za... razmišljanje o tome što ćemo jesti za vikend
Mnogi će se požaliti kako jesen u njima tuguje, ali ne i ja. U meni jesen caruje. Uvjerljivo mi je najljepše godišnje d…
Gastro.hr
Baranjski kulen i Graševina Goldberg zaljubljeni su par
Baranjski kulen radi se od krmače ili teških tovljenika koji su živi bili teški između 150 i 170 kilograma.
Gastro.hr
Sir i vino strastveni su ljubavnici
Kravlji, ovčji, kozji ili miješani, tvrd ili mek, mlad, zreo ili "prezreo" sir, te bijela ili crvena, suha ili slatka, …
Gastro.hr
Svjetski dan šampanjca: Zanimljive činjenice o omiljenim mjehurićima
Danas je šesti Globalni dan šampanjaca povodom kojeg naš Bakkhov sin donosi činjenice koje vjerojatno niste znali o cij…
Gastro.hr
Sedma godina Akademije vina Bakhova sina: Kušanje i ocjenjivanje
Pri svakom kušanju, pa i na sajmovima, vina treba piti po određenom redoslijedu. Osnovna su pravila manje aromatična vi…
Gastro.hr