enciklopedija Mala škola austrijskih vina Bakhova sina Ivo Kozarčanin, alias Bakhov sin, ovoga se tjedna uputio u Austriju ne bi li nam donio neku novu priču o svjetski manje… Kolumne
živjeli! Tri idealna jela i vina za uskrsni stol Život je prekratak da bi se pila loša vina, što znači da svaki dan u čaši treba biti dobra kapljica. Za blagdane poput … Špajza
Enciklopedija Mala škola vina Bakhova sina 1: Što je vino? Vrijeme je da se prisjetimo genijalne male škole vina Bakhovog sina, Ive Kozarčanina. Naučite sve što vas je zanimalo o… Špajza
veličina Priča o legendi: Ivan Enjingi nikada neće umrijeti Malo je vinskih legendi i veličina poput Ivana Enjingija. Ovo je priča o njemu iz pera sjajnog Bakhova sina, odnosno Iv… Kolumne
Gastro.hr Konačno i u koricama: Škola vina Bakhova sina u prodaji na svim kioscima! Povodom izlaska knjige o vinima, vinarima i svemu lijepom što se događa u vinskom svijetu u zemlji i puno šire, razgov… Špajza
Gastro.hr Riesling: Otkrijte vino zbog kojeg Nijemci u vinograde ugrađuju žičare! "Ovo je i hrana i piće!" Zapisao sam ove riječi nakon prvog gutljaja Rieslinga Wehlener Sonnenuhr Kabinett 2012. Markus… Špajza
Gastro.hr Vinoteka Vintesa: Od veselih Slovenaca do belgijskih pivskih šampanjaca! Naš nezaustavljivi kolumnist i uživatelj u vinima posjetio je još jednu vinoteku. Što Bakhov sina ima za reći o Vintesi… Špajza
Gastro.hr Ručak za bogove s ovogodišnjim Vinskim zvijezdama Kakav bi ručak trebalo napraviti za ovo vinsko društvo: Plemenita, ružićasti pjenušac od crnog pinota međimurske vinari… Špajza
Gastro.hr Petak je dan za... razmišljanje o tome što ćemo jesti za vikend Mnogi će se požaliti kako jesen u njima tuguje, ali ne i ja. U meni jesen caruje. Uvjerljivo mi je najljepše godišnje d… Špajza
Gastro.hr Baranjski kulen i Graševina Goldberg zaljubljeni su par Baranjski kulen radi se od krmače ili teških tovljenika koji su živi bili teški između 150 i 170 kilograma. Špajza
Gastro.hr Sir i vino strastveni su ljubavnici Kravlji, ovčji, kozji ili miješani, tvrd ili mek, mlad, zreo ili "prezreo" sir, te bijela ili crvena, suha ili slatka, …
Gastro.hr Svjetski dan šampanjca: Zanimljive činjenice o omiljenim mjehurićima Danas je šesti Globalni dan šampanjaca povodom kojeg naš Bakkhov sin donosi činjenice koje vjerojatno niste znali o cij… Špajza
Gastro.hr Sedma godina Akademije vina Bakhova sina: Kušanje i ocjenjivanje Pri svakom kušanju, pa i na sajmovima, vina treba piti po određenom redoslijedu. Osnovna su pravila manje aromatična vi… Špajza
Gastro.hr Šesta godina Akademije vina Bakhova sina: Istine o vinu Ne slušaj me, mala, jer ćeš čuti što ne želim reći i nije istina... Sve je to od lošeg vina! Kolumne