Gastro.hr Bijela vina koja su obilježila prošlu godinu Naš Bakhov sin odabrao je pet bijelih vina koja su obilježila proteklu godinu. Špajza
Gastro.hr Antunović Graševina premium 2010. Kažu da se samo prvo mjesto pamti, no i onaj tko osvoji drugo i treće zaslužuje posebnu pozornost. A u superfinalu Vins… Špajza
Gastro.hr Autohtone arome i okusi Vinarije Škegro Vinarija Škegro donosi najbolju ponudu četiri hercegovačka vina iz berbe 2012., nastalih kao odraz predanog rada, energ… Špajza
Gastro.hr Rizling Enjingi To je vino za sljubljivanje u dvoje, ali s nekim doista vrlo dragim. Tako su Rajnski rizling kasne berbe 2007. Ivana En… Špajza
Gastro.hr Najbolja pratnja pilećoj jetrici Pileća jetrica valjda su najiskoristivija namirnica. U sirovima će uživati mačke, u kuhanima psi, a nama može biti samo… Špajza
Gastro.hr Tri boje vina uz namaz od bosiljka i sira Maslinovo ulje u namazu pesto genovese traži vino s više kiselina, a bosiljak i sir jakog mirisa poput parmezana uvjetu… Špajza
Gastro.hr Svježina slavonske mlade graševine Ne tako davno, unazad desetak godina, u veljači i ožujku je na tržištu je bilo teško pronaći prošlogodišnju mladu Graše… Špajza
Gastro.hr Elegantna strana erdutskog vinogorja Neupućeni u geomorfologiju slavonsko-baranjskih predjela moraju biti posebno oprezni čitajući o, i vizualizirajući „pla… Špajza
Gastro.hr Villa Maria, Sauvignon Blanc 2013. Dok se vina nove berbe na sjevernoj polutki još nisu pravo niti primirila nakon burne fermentacije, berba 2013 iz južni… Špajza
Gastro.hr Terra Madre, Pošip 2012. U najnovijem vinogorju Komarna, tamo gdje je donedavno vladala makija, danas iz usitnjenog kamena proviruju trsovi Plav… Špajza
Gastro.hr Perak, Chardonnay 2012. S obzirom na veliko prethodno iskustvo u korporacijskom vinarenju, Ivica Perak, novo individualno ime Kutjevačkog vinog… Špajza
Gastro.hr Mežnarić, Chardonnay 2011. Chardonnay, globalnu zvijezdu i kameleona podneblja sadi i vinificira priličan broj vinskih kuća sjeverozapadne Hrvatsk… Špajza
Gastro.hr Mihalj, Graševina 2011. Kada sam prvi put probao graševinu Branka Mihalja iz berbe 2008. znao sam da tako dobro vino nije plod slučajnosti već … Špajza
Gastro.hr Stina, Pošip 2011. U samom početku, netom što je vinarija stupila na scenu, gajio sam određenu skepsu naspram brenda Stina, ponajviše zbog… Špajza