vinske radionice Zlatno Brdo predstavilo novu graševinu iz akacije Jedna od odličnih Vinartovih vinskih radionica bila je i ona vinarije Zlatno Brdo koja se predstavila svojih vrhunskim … Najave
slavlje okusa Tjedan talijanske kuhinje u sisačkom Kul IN-u U sklopu Tjedna talijanske kuhinje u sisačkom Kul IN-u održat će se masterclass chefa Paca Zanobinija, ali i natjecanje… Najave
masterclass Od japanskog chefa naučila sam filetirati ribu za minutu i pol i brzo i lako oč… Na nedavno održanom festivalu Taste the Mediterranean u Splitu gostovao je Ippei Uemura, japanski chef s francuskom adr… Najave
mama i baka zna Suzy Josipović najavljuje slasne kulinarske radionice Suzy Josipović Redžepagić krajem prošle godine oduševila je reizdanjem svoje kultne kuharice "Mama zna", već priprema d… Najave
en primeur Mlade graševine su odlične, unatoč zahtjevnoj godini Udruga Graševina Croatica organizirala je u zagrebačkom hotelu Esplanade premijerno kušanje mladih graševina, ali i mla… Špajza