super ideja za ručak Neodoljivo hrskava i sočna svinjska rebarca iz pećnice Slasna i ukusno pečena svinjska rebarca jedu se rukama i diljem svijeta predstavljaju pravu deliciju Recepti
Iz pećnice Mekana rebarca u marinadi od meda i češnjaka Ako ih do sada nisi probala, ne znaš što propuštaš.... Recepti
kućni grill Savršenstvo: Slatka i sočna BBQ rebrica bez kostiju! Bliži se sezona roštiljanja, ali nismo svi te sreće da imamo kuću s dvorištem ili vrtom... Zato vam predstavljamo savrš… Špajza
Teleći ćevapi & co Brenner: Nova meka ljubitelja vrhunskog mesa Tek par metara pored dizajnerski kultnog Mekpersa nedavno je otvoren i Brenner grill & restaurant, vrhunski dotjeran re… Recenzije
BarBaQ predstavlja Najmekša teleća koljenica u metropoli! Na mjestu gdje je donedavno bila pizzerija Berubambi, danas stoji natpis Smokeraj. Osnovni razlog tome je stroj za diml… Recenzije
Novo u Batku XXL juneće rebro: Vrhunsko jelo za mesoljupce! Nakon velike popularnosti BBQ rebarca, Batak tim je odlučio ponuditi nešto još jače, bolje, veće: konkretno - gigantsko… Recenzije
sjajan roštilj Revolucija rebrica: Treći rođendan Chevo'sa Zapruđe slavi treći rođendan svog omiljenog grilla. Tim povodom predstavljeno je novo jelo koje možda sruši dugogodišnj… Najave
novi Skuhatćute! Dva sočna recepta za blagdanska pečenja Raskošna mesna pečenja idealan su ručak u vrijeme adventa i blagdana, kada okupljanje za stolom 'traži' svečaniji meni. Špajza
Chevo's, Zapruđe Novo ruho jednog od najjačih grilova Novog Zagreba U sklopu nekakvog čudnog objekta koji nije ni zgrada ni garaža, okružen lijepom livadom i odnedavno i prekrasnom natkri… Recenzije
za polizat prste Sočna rebrica sa sezamom i medom Pomaknite granicu pripremanja rebrica i isprobajte nešto potpuno novo Recepti
Gastro.hr I onda tišina: Ovakva svinjska rebrica još niste probali! U kvartu daleko od centra Zagreba, mirnoj i tihoj ulici gdje susjedi u goste dolaze u papučama, nedavno je otvoren mali… Špajza
Gastro.hr Sendviči, rebrica, churrosi: Nova zagrebačka oaza za ljubitelje sporta i piva Dugo smo vremena očekivali velik, prozračan, uredan i ugodan prostor u kojem možemo popiti puno piva, ali i pojesti neš… Špajza
Gastro.hr Mala škola mariniranja svinjskih rebrica! Prošlo je već godinu dana otkako je u Cvjetnom naselju otvorena Tvornica pljeskavica TPK. Cvjetna cesta broj 15 tako je… Špajza
Gastro.hr Rebarca kakva bi poželio i Adam Slasna i ukusno pečena rebarca koja se jednostavno jedu rukama predstavljaju pravu deliciju