riba petkom Pašteta od srdela odlično prija uz tost ili krekere Ljeto je idealno za uživanje u jednostavnim, ali slasnim zalogajima, a upravo takvi bit će i jednostavni zalogaji u koj… 12' 0' 8 Recepti
Riba petkom SAVRŠEN SPOJ Srdele s mentom i bademima Dan je stvoren za lagan i mirisan obrok, a upravo sardine s bademima i začinskim biljem bit će izvrstan odabir... 15' 28' 2 Recepti
Hook & Cook Imamo recept za genijalan zalogaj od sardina! Početak festivala Hook & Cook u Medulinu ove subote (17. lipnja) lakše ćemo dočekati uz ovaj genijalan zalogaj od Hook … Špajza
SVJEŽI ULOV Nedaj se prevariti! Ovako ćeš prepoznati staru ribu Bez obzira na to što ribu kupuješ u ribarnici gdje prodavači tvrde da je sve svježe, postoji nekoliko znakova po kojima… Instant articles
DO 15 MINUTA 3 brzinske ideje kako iskoristiti sardine iz konzerve Sardina je iznimno zdrava i dostupna namirnica te je dobro rješenje za situacije kada nemamo vremena ili volje kuhati. … Recepti
IDEALNA KOMBINACIJA Jela s ribom gotova u tren oka - jedno s tjesteninom, drugo sa salatom! Ribu ne konzumiraš često jer imaš dojam da je skupa? To smo i mi mislili, no onda smo shvatili da konzervirana riba ima… Recepti
ZNAŠ LI KOJA? Iako jeftina, ova riba poslužuje se u vrhunskim restoranima Ova prilično jeftina riba kraljica je Jadrana, a njezine nutritivne vrijednosti čine ju jednom od najzdravijih namirnic… Špajza
EVA SARDINE Sve za ljubav što treba je riba, sol i ulje Nemaju plašt, ne lete, ne spašavaju svijet i nisu superjunaci. Međutim, imaju peraje, plivaju i jesu super hrana bez ko… Špajza
Podravka Eva sardine: Veliki povratak malih riba Ako si u kuhinji kao riba u moru, onda znaš cijeniti kvalitetu dobre namirnice i njezino porijeklo. Špajza
Doručak ili večera Pretvorite sardine iz konzerve u zvijezdu sendviča Svježe sezonsko povrće, sardine iz konzerve i tostirani kruh recept su za savršen doručak ili najslasniju večeru Recepti
dan za ribu Šarena salata od sardina i povrća Vrijeme je za malo laganije obroke pa predlažemo ovu sjajnu salatu! Recepti
Gastro.hr Pjenice od mesa ili ribe kojima se ne može odoljeti Mogli bismo ih nazvati paštetama da nisu tako božanstveno pjenaste i tope se u ustima.