korisni savjeti
Pronađeno 19 rezultata za tag „
savjeti u kuhinji
”
tips & tricks
Zašto biskvit puca tijekom pečenja? Pitaj Mary Berry!
Velika britanska kulinarska zvijezda Mary Berry puna je dobrih savjeta za pečenje kolača. Dio ih donosimo u nastavku, a…
slušaj savjete!
Treba li sir držati u hladnjaku?
Prati naše savjete i produlji rok trajanja svim sirevima koje voliš i kupuješ...
super savjeti
U koja jela stavljamo bijelo, a u koja crveno vino
Vino i određena žestoka alkoholna pića jelima daju poseban okus, koji se ne može postići drugim začinima. No tajna njih…
tko kuha, taj i griješi
14 pogrešaka pri kuhanju – koliko ih ti radiš?
Kako se snalaziš u kuhinji? Ako misliš da si kuhinjski all-round igrač, provjeri potkradaju li ti se greške – i digni s…
pametni savjeti
Kojih 10 jela ne smijemo stavljati u mikrovalnu?
Koliko god je korisna za podgrijavanje, ali i kuhanje nekih namirnica, mikrovalna pećnica može postati opasno oružje ak…
imamo odgovor!
Može li se brašno pokvariti?
U nastavku odgovaramo na pitanja je li brašno kvarljivo, koji je zapravo rok trajanja te kako ga trebaš čuvati...
tips & tricks
Trikovi za kuhanje s octom – zašto ih nismo znali ranije?
Ocat je uistinu dragocjena namirnica, pomaže da dulje sačuvamo namirnice, rižu tijekom kuhanja čini više pahuljastom, k…
tips & tricks
Slavna kuharica ima najbolji trik za otvaranje staklenke
Slavna američka kuharica Martha Stewart na svom TikToku nesebično dijeli odlične recepte i savjete. Pronašli smo jedan …
imamo rješenje!
Kriške jabuke brzo tamne. Evo kako to možeš usporiti...
Jabuke bi bile savršeno voće, da ne poprimaju smeđu boju gotovo odmah nakon rezanja. Imamo nekoliko trikova kojima ovaj…
3 odlična trika
Kako ubrzati zrenje avokada
Nedovoljno zreli avokado je potencijalni problem, osobito ako ga želiš upotrijebiti istog dana. Situacija nije obećavaj…
Imamo odgovor!
Trebaš li tikvice čuvati u hladnjaku?
Tikvice su nepresušan izvor inspiracije i možeš ih čuvati do 10 dana, ovisno o tome gdje ih i kako čuvaš...
Prva pomoć u kuhinji
Znamo kako spasiti uvelo povrće i ljepljivu tjesteninu
Prva pomisao nam je kako sve moramo baciti. No postoji nekoliko stvari koje možemo učiniti kako bismo spasili prekuhano…
tips & tricks