Prva pomoć u kuhinji Znamo kako spasiti uvelo povrće i ljepljivu tjesteninu Prva pomisao nam je kako sve moramo baciti. No postoji nekoliko stvari koje možemo učiniti kako bismo spasili prekuhano… Špajza
tips & tricks Zašto biskvit puca tijekom pečenja? Pitaj Mary Berry! Velika britanska kulinarska zvijezda Mary Berry puna je dobrih savjeta za pečenje kolača. Dio ih donosimo u nastavku, a… Špajza
Dobro je znati Ovih 10 jela i predmeta ne stavljaj u mikrovalnu! Neke namirnice, pića i određeni predmeti mogu ispuštati toksine, gorjeti, rastopiti se ili čak eksplodirati ako se zagr… Špajza
tips & tricks Znamo kako će salata u hladnjaku ostati hrskava! Prvo salatu treba dobro oprati i osušiti, a potom pravilno odložiti u hladnjak. Poslušaj naše savjete i gnjecava salata… Špajza
tips & tricks Trikovi za kuhanje s octom – zašto ih nismo znali ranije? Ocat je uistinu dragocjena namirnica, pomaže da dulje sačuvamo namirnice, rižu tijekom kuhanja čini više pahuljastom, k… Špajza
korisni savjeti Zašto iskusni chefovi ne peru gljive? Zašto nije dobro pretanko rezati gljive te na kojoj ih temperaturi peći? Donosimo 9 najčešćih pogrešaka kod kuhanja s g… Špajza
bez greške Uz ove savjete pečeno povrće svaki put bude savršeno Kako ti pečeno povrće ne bi bilo gnjecavo nego slasno i hrskavo, poslušaj naše savjete i ovaj ukusan prilog bit će zvij… Špajza
korisni savjeti Savršeno nareži pitu baš svaki put Može biti naporno dijeliti i rezati pitu dok prijatelji i obitelj promatraju svaki tvoj pokret, željno iščekujući njiho… Špajza
dobro je znati Genijalni trikovi uz koje kolači uvijek uspiju! Ljubitelji kuhanja širom svijeta odabrali su osam omiljenih savjeta Marthe Stewart za pripremu kolača koje ćeš sasvim s… Špajza
Dobro je znati Ne bacaj zagoreno meso – spasi ga na kreativne načine Zagorilo ti je meso? Pa što onda, događa se i najboljima! Umjesto da sve baciš u smeće otkrij puno kreativnih načina na… Špajza
kuhanje kod kuće Uz savjete slavne kuharice postani pravi masterchef Slavna kuharica Ina Garten rado sa svojom publikom dijeli korisne savjete uz koje će amaterski kuhari doslovce procvjet… Špajza