Recepti 24. srpnja 2017.

Top deserti na koje ste jednostavno morali kliknuti

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Izdvajamo za vas deserte koje ste najradije čitali u posljednjih nekoliko mjeseci...

Čini se kako vas od slastica najviše privlače bogate torte i to uglavnom voćne.  Pregledajte popis kako bi vidjeli jeste li propustili neki genijalni recept.

Mascarpone je namirnica kojoj čitatelji Gastra očito ne mogu odoljeti. Presudan je sastojak kremastog Tiramisu-cheesecakea s jagodama, iako vjerujemo da su popularnosti pridonijeli rum i liker od badema.

 

Tiramisu-cheesecake od jagode Možda vas zanima... Tiramisu-cheesecake od jagode: I vrijeme je stalo! Recepti

 

Druga je popularna torta u kategoriji Mascarpone predivna kombinacija sira, Oreo keksića i šumskog voća. 

 

 | Author: Jannette Razum foto: Jannette Razum

 

Možda vas zanima... Mascarpone Oreo torta sa šumskim voćem Kolumne


Jagode su sastavni dio sljedećeg hit recepta – čokoladnog kolača s jagodama bez brašna. Tajna ove tamne bombe je palenta, a ne odmaže ni gotovo pola kilograma čokolade. Mnogo laganija je pak torta od vanilije s piškotama koja je gotova u tren oka. 

 

Možda vas zanima... Proljetno čudo: Čokoladni kolač s jagodama bez brašna Kolumne Možda vas zanima... Neodoljiva torta s piškotama i kremom od vanilije Kolumne


Ako birate tortu za nečiji rođendan, ova slojevita Snickers kreacija je baš za vas. Iznenadite slavljenika neobičnim korama od kikirikija, kremom s još malo kikirikija, karamelom i komadićima popularne čokoladice. Garantiramo da ćete biti zadovoljni. 

 

Snickers torta Možda vas zanima... Najbolji recept za Snickers tortu - i točka! Kolumne

 

Prednost posljednja dva recepta je brza priprema. Vjerujemo da ste na naše muffine od samo tri sastojka već naišli na društvenim mrežama, kao i na kolač od jogurta koji se može transformirati prema vašem gastro ukusu. 

 

 

muffini bez brašna Možda vas zanima... Superbrzi muffini bez brašna od samo 3 sastojka Recepti jogurt kolač Možda vas zanima... Najsočniji kolač s jogurtom za svaki dan Recepti

 

Nadamo se da smo vam ovim popisom pomogli u potrazi za idealnim receptom za sljedeći vikend ili vas podsjetili na ukusnu slasticu s našeg portala koju ste već isprobali. Ugodan vikend!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.