Volite li pripremati i uživati u blagdanskim slasticama, na pravom ste mjestu. Škotska jaja, mini kuglofi neka posve drugačija čokoladna jaja oduševit će vas na prvi pogled, na drugi ćete u ruci već držati mutilicu, a treći put zaljubit ćete se kada neku od ovih slastica napokon isprobate.
Doručak obogatite mekim domaćim, mliječnim kruhom po receptu naše kolumnistice Matee ili pak pripremite vječni uskrsni klasik - pincu. Recept za pincu donosi nam Mama Drama i, kako kaže, jedva čeka da i njezina kuća zamiriše, a pred kuhinjom se stvori red najdražih koji strpljivo čekaju svoj komadić ovog svevremenskog kolača.
Nakon pince, na red dolaze delicije poput neobične šunke u kruhu kolumnistice Pregache, škotska jaja s Geeketinog bloga i sezonske salate kolumnistice maxyame koje izgledaju toliko primamljivo da bismo ih jeli baš svaki dan.
Za desert, zasladite se genijalnim mini ili klasičnim kuglofom, stolu dodajte i omiljene Pavlove po receptu kolumnistice Nešto slatko by Katarina ili, tematski, stol ukrasite slasnom tortom od mrkve kolumnistice Strawberry Soup.
Kako stol ne bi ostao prazan, nakon uživanja u uskršnjim delicijama, napravite i ova fantastična čokoladna jaja na posve drugačiji način, po receptu kreativke Martine s bloga Mako.Land.