tips & tricks Brzi bešamel umak bolji od onog iz MasterChefa Bešamel umak neizostavni je dio lazanja, musake i pokoje kremaste juhe, a mi ćemo ti pokazati kako ga brzo i lako pripr… Špajza
tips & tricks 3 provjerena trika za savršene lazanje Osim kvalitetnih i svježih sastojaka te savršenog vremena pečenja, donosimo ti tri sjajna trika koja će ti pomoći da la… Špajza
TAMAN GAVRILOVIĆ Slasne lazanje sa sirom i šunkom za super brzi ručak Ako ste se zaželjeli lazanja, a nemate vremena za pripremu originalnog recepta, svakako isprobajte ovu jednostavnu verz… Špajza
5 veličanstvenih Meso će vam biti zahvalno na ovim umacima Španjolci u svoje umake stavljaju marmeladu od dunja, dok Šveđani više vole borovnice. Klasičan umak uz malo će se oraš… Špajza
Mljac! Gurmanska pizza s bijelim umakom, šunkom i gljivama Slasna bijela pizza osvojit će vas na prvi griz. Recepti
Isprobajte ovo! Kako cvjetaču pretvoriti u zdraviju verziju bešamela Nakon ubijanja krafnama, red je da se posvetimo nježnijim jelima. Ovaj umak možete koristiti u lazanjama, s tjesteninom… Recepti
Pogledajte video! Otkrijte tajnu savršenog bešamel umaka Vjerojatno vam nije strano napraviti ovaj popularan umak, ali podsjetimo se još jednom kako ga prave profesionalci! Špajza
Pronađeni u prijevodu Svjetske mjerne jedinice u domaćoj kuhinji Internet je donio bezbroj dobrobiti, a među njima i brojne kuharske zajednice u kojima možete lako i jednostavno naučit… Špajza
Divota! Razveselite se složencem od tjestenine i gljiva Jednostavan i brz, a tako bogat i kremast. Složenac od gljiva i tjestenine stvoren je za današnji dan! Recepti
Kakav ručak! Ostatak piletine zarolajte u božanstvene cannellone Kremasti bešamel s dodatkom špinata, ostaci pečenja od jučer i fina domaća tjestenina sve su što vam treba za sjajan ru… Recepti
Uvijek dobar Gratinirani, hasselback i punjeni: Krumpirovo trojstvo Krumpir je namirnica omiljena u svakoj kući, ukusan je, hranjiv i sadrži mnoge minerale i vitamine. Iako ga većina najv… Najave
Ovo morate znati Pet baznih francuskih umaka za sva vremena Upoznajte bešamel, espagniol, hollandaise, veloute i tomato sauce! Špajza
Tajne više nema Napravite savršen bešamel umak Umak porijeklom iz Francuske omiljen je sastojak lazanja i tjestenina, a bez obzira što bešamel ima svega nekoliko sast… Recepti
Gastro.hr Za prste polizati: Kremasti složenac od krumpira i sira Dvije najdraže namirnice spojene u jedan kremasti složenac. Može li bolje?