Isprobaj ovo! Tri provjerena trika za savršene lazanje Osim kvalitetnih i svježih sastojaka te savršenog vremena pečenja, donosimo ti tri sjajna trika koja će ti pomoći da la… Špajza
Bešamel umak Brzi bešamel umak za najukusnije lazanje ili musaku Bešamel umak neizostavni je dio lazanja, musake i pokoje kremaste juhe, a mi ćemo ti pokazati kako ga brzo i lako pripr… Špajza
TAMAN GAVRILOVIĆ Slasne lazanje sa sirom i šunkom za super brzi ručak Ako ste se zaželjeli lazanja, a nemate vremena za pripremu originalnog recepta, svakako isprobajte ovu jednostavnu verz… Špajza
5 veličanstvenih Meso će vam biti zahvalno na ovim umacima Španjolci u svoje umake stavljaju marmeladu od dunja, dok Šveđani više vole borovnice. Klasičan umak uz malo će se oraš… Špajza
Mljac! Gurmanska pizza s bijelim umakom, šunkom i gljivama Slasna bijela pizza osvojit će vas na prvi griz. Recepti
Isprobajte ovo! Kako cvjetaču pretvoriti u zdraviju verziju bešamela Nakon ubijanja krafnama, red je da se posvetimo nježnijim jelima. Ovaj umak možete koristiti u lazanjama, s tjesteninom… Recepti
Pogledajte video! Otkrijte tajnu savršenog bešamel umaka Vjerojatno vam nije strano napraviti ovaj popularan umak, ali podsjetimo se još jednom kako ga prave profesionalci! Špajza
Pronađeni u prijevodu Svjetske mjerne jedinice u domaćoj kuhinji Internet je donio bezbroj dobrobiti, a među njima i brojne kuharske zajednice u kojima možete lako i jednostavno naučit… Špajza
Divota! Razveselite se složencem od tjestenine i gljiva Jednostavan i brz, a tako bogat i kremast. Složenac od gljiva i tjestenine stvoren je za današnji dan! Recepti
Kakav ručak! Ostatak piletine zarolajte u božanstvene cannellone Kremasti bešamel s dodatkom špinata, ostaci pečenja od jučer i fina domaća tjestenina sve su što vam treba za sjajan ru… Recepti
Uvijek dobar Gratinirani, hasselback i punjeni: Krumpirovo trojstvo Krumpir je namirnica omiljena u svakoj kući, ukusan je, hranjiv i sadrži mnoge minerale i vitamine. Iako ga većina najv… Najave
Ovo morate znati Pet baznih francuskih umaka za sva vremena Upoznajte bešamel, espagniol, hollandaise, veloute i tomato sauce! Špajza
Tajne više nema Napravite savršen bešamel umak Umak porijeklom iz Francuske omiljen je sastojak lazanja i tjestenina, a bez obzira što bešamel ima svega nekoliko sast… Recepti
Gastro.hr Za prste polizati: Kremasti složenac od krumpira i sira Dvije najdraže namirnice spojene u jedan kremasti složenac. Može li bolje?
Gastro.hr Kremasti umak od kukuruza u zdjelici od kruha Od kruha neka nastane tanjur, a od kukuruza fini kremasti umak.
Gastro.hr S ovim receptom bešamel će vam uvijek ispasti savršeno Ovaj umak porijeklom iz francuske najčešće se nađe u lazanjama i tjesteninama. Na prvu se ne čini kompliciran, ali s dr…
palačinke Ruske palačinke s piletinom i gljivama Umjesto slatkog nadjeva, palačinke napunite pilećim mesom i poslužite uz umak od gljiva Recepti
tjestenina Zapečeni makaroni s mljevenim mesom i bešamelom Najbolja kombinacija tjestenine, mljevenog mesa i bešamel umaka Recepti
tjestenina Cannelloni u umaku od rajčice i bešamela Zašto ne biste, umjesto s jednim, poslužili tjesteninu s dva umaka Recepti
tjestenina Ravioli u umaku od kozica Tradicionalna talijanska tjestenina odlično se slaže s umakom od kozica Recepti