tips & tricks
Pronađeno 21 rezultata za tag „
bešamel
”
tips & tricks
3 provjerena trika za savršene lazanje
Osim kvalitetnih i svježih sastojaka te savršenog vremena pečenja, donosimo ti tri sjajna trika koja će ti pomoći da la…
TAMAN GAVRILOVIĆ
Slasne lazanje sa sirom i šunkom za super brzi ručak
Ako ste se zaželjeli lazanja, a nemate vremena za pripremu originalnog recepta, svakako isprobajte ovu jednostavnu verz…
5 veličanstvenih
Meso će vam biti zahvalno na ovim umacima
Španjolci u svoje umake stavljaju marmeladu od dunja, dok Šveđani više vole borovnice. Klasičan umak uz malo će se oraš…
Mljac!
Gurmanska pizza s bijelim umakom, šunkom i gljivama
Slasna bijela pizza osvojit će vas na prvi griz.
Isprobajte ovo!
Kako cvjetaču pretvoriti u zdraviju verziju bešamela
Nakon ubijanja krafnama, red je da se posvetimo nježnijim jelima. Ovaj umak možete koristiti u lazanjama, s tjesteninom…
Pogledajte video!
Otkrijte tajnu savršenog bešamel umaka
Vjerojatno vam nije strano napraviti ovaj popularan umak, ali podsjetimo se još jednom kako ga prave profesionalci!
Pronađeni u prijevodu
Svjetske mjerne jedinice u domaćoj kuhinji
Internet je donio bezbroj dobrobiti, a među njima i brojne kuharske zajednice u kojima možete lako i jednostavno naučit…
Divota!
Razveselite se složencem od tjestenine i gljiva
Jednostavan i brz, a tako bogat i kremast. Složenac od gljiva i tjestenine stvoren je za današnji dan!
Kakav ručak!
Ostatak piletine zarolajte u božanstvene cannellone
Kremasti bešamel s dodatkom špinata, ostaci pečenja od jučer i fina domaća tjestenina sve su što vam treba za sjajan ru…
Uvijek dobar
Gratinirani, hasselback i punjeni: Krumpirovo trojstvo
Krumpir je namirnica omiljena u svakoj kući, ukusan je, hranjiv i sadrži mnoge minerale i vitamine. Iako ga većina najv…
Ovo morate znati
Pet baznih francuskih umaka za sva vremena
Upoznajte bešamel, espagniol, hollandaise, veloute i tomato sauce!
Tajne više nema
Napravite savršen bešamel umak
Umak porijeklom iz Francuske omiljen je sastojak lazanja i tjestenina, a bez obzira što bešamel ima svega nekoliko sast…
Gastro.hr