Gastro zvijezda 2023.
Pronađeno 20 rezultata za tag „
brudet
”
lakše nego što misliš
Uz recept istarskog chefa brudet od hobotnice će češće biti na tvom stolu
Na nedavno održanom festivalu Taste the Mediterranean u Splitu hobotnica je bila jako često servirana pa nam je chef Fa…
Brudet, pašticada i rižo…
3 najpopularnija jela iz dalmatinske kuhinje
U dalmatinskim delicijama možemo uživati svaki dan, a priprema je lakša uz mali trik iz rukava!
Bake me by Nina
Brudet na sasvim drugačiji način - savršeni zimski tanjur
Brudet je tradicionalno dalmatinsko jelo koje se može spremati od različite vrste riba. U ovo adventsko vrijeme najčešć…
Rab the happy island
Jesen na moru: Opušteni obilasci restorana, kuhanje i čisto uživanje
Vrući i sparni dani su iza nas i, vjerovali ili ne, idealno je vrijeme za odlazak na more. Jesen na moru još je opušten…
Top 10
Telegraph otkrio: 10 jela koja morate probati u Hrvatskoj
Nije tajna da stranci vole Hrvatsku. Neke oduševljava bistro i čisto more, priroda, a neki uživaju u našim brojnim deli…
Naj brunčić, rab
Saznali smo tko kuha najbolji brudet!
U povodu obilježavanja Svjetskog dana turizma, Grad Rab i Turistička zajednica Grada Raba pripremili su trodnevno slavl…
Kanata, Rab
Saznajte tko kuha najbolji brudet u kotliću!
Svi ljubitelji ribljeg menija, gastronomskih užitaka i dobre zabave zasigurno će uživati ove nedjelje, 1. listopada u g…
Namirnica tjedna
Bijela riba: Nježni okusi gospodske spize
Bijela riba poznata je još kao i oborita ili gospodska, a posebna je po svojoj mekoj teksturi i nježnim okusima koja iz…
18. do 20. studenog 2016.
Dani jegulje u Neretvi!
Neretvanska jegulja najbolja je u jesen i upravo se zato drugi Dani jegulje u Neretvi održavaju od 18. do 20. studenog …
Dalmatinski klasik
Brudet - najbolji recepti za omiljeno riblje jelo
Ono što mi znamo kao brujet, Talijani zovu brodetto, Francuzi bouillabaisse, a Brazilci moqueca. Ono što je svima zajed…
jelo od ribe
Brudet: Koliko ribe, toliko okusa - uživajte u savršenom ljetnom obroku!
Brudet se može raditi na mnogo načina, a što više ribe imate u sastojcima to će brudet biti ukusniji
Gastro.hr
Brudet - okusi i mirisi mora u tanjuru
Zdravko Perić raščlanio nam je brudet i otkrio kako da bude "sofisticirano mekan".
jelo od ribe