Gastro zvijezda 2023. Mirisni brudet iz pećnice po receptu Bojane Matek će te oduševiti Bojana Matek, autorica bloga "Bokylicious", u finalu je izbora Gastro zvijezda 2023. u kategoriji Tradicionalna kuhinja… Recepti
lakše nego što misliš Uz recept istarskog chefa brudet od hobotnice će češće biti na tvom stolu Na nedavno održanom festivalu Taste the Mediterranean u Splitu hobotnica je bila jako često servirana pa nam je chef Fa… Recepti
Brudet, pašticada i rižo… 3 najpopularnija jela iz dalmatinske kuhinje U dalmatinskim delicijama možemo uživati svaki dan, a priprema je lakša uz mali trik iz rukava! Recepti
Bake me by Nina Brudet na sasvim drugačiji način - savršeni zimski tanjur Brudet je tradicionalno dalmatinsko jelo koje se može spremati od različite vrste riba. U ovo adventsko vrijeme najčešć… Kolumne
Rab the happy island Jesen na moru: Opušteni obilasci restorana, kuhanje i čisto uživanje Vrući i sparni dani su iza nas i, vjerovali ili ne, idealno je vrijeme za odlazak na more. Jesen na moru još je opušten… Špajza
Top 10 Telegraph otkrio: 10 jela koja morate probati u Hrvatskoj Nije tajna da stranci vole Hrvatsku. Neke oduševljava bistro i čisto more, priroda, a neki uživaju u našim brojnim deli… Špajza
Naj brunčić, rab Saznali smo tko kuha najbolji brudet! U povodu obilježavanja Svjetskog dana turizma, Grad Rab i Turistička zajednica Grada Raba pripremili su trodnevno slavl… Recenzije
Kanata, Rab Saznajte tko kuha najbolji brudet u kotliću! Svi ljubitelji ribljeg menija, gastronomskih užitaka i dobre zabave zasigurno će uživati ove nedjelje, 1. listopada u g… Najave
Namirnica tjedna Bijela riba: Nježni okusi gospodske spize Bijela riba poznata je još kao i oborita ili gospodska, a posebna je po svojoj mekoj teksturi i nježnim okusima koja iz… Špajza
18. do 20. studenog 2016. Dani jegulje u Neretvi! Neretvanska jegulja najbolja je u jesen i upravo se zato drugi Dani jegulje u Neretvi održavaju od 18. do 20. studenog … Najave
Dalmatinski klasik Brudet - najbolji recepti za omiljeno riblje jelo Ono što mi znamo kao brujet, Talijani zovu brodetto, Francuzi bouillabaisse, a Brazilci moqueca. Ono što je svima zajed… Recepti
jelo od ribe Brudet: Koliko ribe, toliko okusa - uživajte u savršenom ljetnom obroku! Brudet se može raditi na mnogo načina, a što više ribe imate u sastojcima to će brudet biti ukusniji Recepti
Gastro.hr Brudet - okusi i mirisi mora u tanjuru Zdravko Perić raščlanio nam je brudet i otkrio kako da bude "sofisticirano mekan".
jelo od ribe Krema od fažola sa sotiranim capesanatama i klicama od rotkvice Chef splitskog restorana Kadena, Braco Sanjin još jednom je napravio odmak od tradicionalnog načina spremanja brudeta i… Recepti