Gastro zvijezda 2023.
Pronađeno 20 rezultata za tag „
brudet
”
lakše nego što misliš
Uz recept istarskog chefa brudet od hobotnice će češće biti na tvom stolu
Na nedavno održanom festivalu Taste the Mediterranean u Splitu hobotnica je bila jako često servirana pa nam je chef Fa…
Brudet, pašticada i rižo…
3 najpopularnija jela iz dalmatinske kuhinje
U dalmatinskim delicijama možemo uživati svaki dan, a priprema je lakša uz mali trik iz rukava!
Bake me by Nina
Brudet na sasvim drugačiji način - savršeni zimski tanjur
Brudet je tradicionalno dalmatinsko jelo koje se može spremati od različite vrste riba. U ovo adventsko vrijeme najčešć…
Rab the happy island
Jesen na moru: Opušteni obilasci restorana, kuhanje i čisto uživanje
Vrući i sparni dani su iza nas i, vjerovali ili ne, idealno je vrijeme za odlazak na more. Jesen na moru još je opušten…
Top deset
Telegraph otkrio: 10 jela koja morate probati u Hrvatskoj
Nije tajna da stranci vole Hrvatsku. Neke oduševljava bistro i čisto more, priroda, a neki uživaju u našim brojnim deli…
Naj brunčić, rab
Saznali smo tko kuha najbolji brudet!
U povodu obilježavanja Svjetskog dana turizma, Grad Rab i Turistička zajednica Grada Raba pripremili su trodnevno slavl…
Kanata, Rab
Saznajte tko kuha najbolji brudet u kotliću!
Svi ljubitelji ribljeg menija, gastronomskih užitaka i dobre zabave zasigurno će uživati ove nedjelje, 1. listopada u g…
Namirnica tjedna
Bijela riba: Nježni okusi gospodske spize
Bijela riba poznata je još kao i oborita ili gospodska, a posebna je po svojoj mekoj teksturi i nježnim okusima koja iz…
18. do 20. studenog 2016.
Dani jegulje u Neretvi!
Neretvanska jegulja najbolja je u jesen i upravo se zato drugi Dani jegulje u Neretvi održavaju od 18. do 20. studenog …
Dalmatinski klasik
Brudet - najbolji recepti za omiljeno riblje jelo
Ono što mi znamo kao brujet, Talijani zovu brodetto, Francuzi bouillabaisse, a Brazilci moqueca. Ono što je svima zajed…
jelo od ribe
Brudet: Koliko ribe, toliko okusa - uživajte u savršenom ljetnom obroku!
Brudet se može raditi na mnogo načina, a što više ribe imate u sastojcima to će brudet biti ukusniji
Gastro.hr
Brudet - okusi i mirisi mora u tanjuru
Zdravko Perić raščlanio nam je brudet i otkrio kako da bude "sofisticirano mekan".
jelo od ribe
Krema od fažola sa sotiranim capesanatama i klicama od rotkvice
Chef splitskog restorana Kadena, Braco Sanjin još jednom je napravio odmak od tradicionalnog načina spremanja brudeta i…
Gastro.hr
Brudet od škarpine s palentom
Iskoristite sezonu rajčica kako biste iskusili puni potencijal ovog damatinskog jela
jelo od ribe
Škarpina na brudet
Isprobajte ovo ukusno jelo s uljem, octom i bijelim vinom
jelo od ribe
Ugor na brudet
Isprobajte ugora pripremljenog na dalmatinski način
jelo od ribe
Grdobina na brudet
Riba pripremljena na tradicionalni dalmatinski način
jelo od ribe
Brudet od bakalara
Iako se brudet najčešće priprema od ugora, grdobine i škarpine, ovaj s bakalarom je nešto posebno
Gastro.hr