toplo, na žlicu
Pronađeno 58 rezultata za tag „
ječam
”
bolje od rižota
Savršen za ljeto - orzoto s povrćem!
Dosadila su ti jela s rižom? Skuhaj orzoto - ukusan i hranjiv obrok s ječmom!
super savjeti
Jela na žlicu zgusni na zdraviji i ukusniji način
Osim klasične zaprške, donosimo ti nove načine zbog kojih će tvoja jela na žlicu biti još ukusnija i daleko zdravija...
dobar tek!
Umjesto rižota skuhajte orzotto s piletinom i gljivama
Ječam je jedna od najstarijih namirnica u Europi te se sijao još u Drevnom Egiptu i Mezopotamiji. Njime su se hranili g…
Bogatstvo okusa
Ideja za ručak: Složenac od kupusa, mesa i ječma
Bogati složenac od kiselog kupusa, mesa i ječma zagrijat će vam dušu i tijelo.
geeketa
Bundeva kao zvijezda zdravih obroka
Čime kuhati u jesen nego s bundevom, koja je zaista svestrana namirnica. Jednostavna je za pripremu, a također nutritiv…
Dobro jutro!
Vrijeme je za idealnu jutarnju voćnu salatu
Započnite dan na najbolji mogući način - finom voćnom salatom s ječmom i agrumima! Zahvaljujući dodatku kao što je ječa…
nezaobilazno!
Mala enciklopedija žitarica: Ovo trebate znati
Zrno po zrno do najfinijih salata, krepkih juha, punjenog povrća i drugih specijaliteta koji mame na repete. Žitarice s…
DOBAR TEK!
Orzoto i piletina omotana šunkom
Ako niste do sada probali, danas je dan za orzoto – rižoto od ječma.
Danas kuhamo!
Pečena mrkva, neobičan prilog i puno sjajnih okusa
Učinite mrkvu zvijezdom današnjeg ručka dodajući joj omiljene začine i posve neobičan prilog...
Taman Gavrilović
Jačmik - tradicionalno jelo s Primorskom rožicom
Jačmik ili ječam glavni je sastojak ovog pravog zimskog jela. Priprema vam neće oduzeti previše vremena, a bogati okusi…
Sretan ponedjeljak!
Zagrijte se uz fino varivo od poriluka, ječma i leće
Čim su se temperature spustile, ja sam navalila na kuhanje juhica i finih toplih variva. Mogla bih jesti variva skoro s…
Za svaki dan
Zdravo i fino: Polpete sa slanutkom, lećom i tunom
Uživajte u zdravim polpetima s tunom i grahoricama koje će vas više nego sjajnim okusima.
Svega po malo