Tko bi probao? U prodaju stiže foie gras uzgojen u laboratoriju?! Nismo sigurni što mislimo o … Australska tvrtka Vow već se niz godina bavi uzgojem mesa u laboratoriju, a sada su predstavili novi proizvod - foie gr… Najave
obiteljski ručak Kako da ti pečeno meso baš svaki put ispadne savršeno Pečeno meso s krumpirima, idealan je obiteljski ručak vikendom. Ali koje meso i kako pečeno? Tu uskačemo mi sa super id… Recepti
Gastro zvijezda 2023. Patka na međimurski - specijalitet po receptu Milice Šundov Šupe Milica Šundov Šupe, autorica bloga "Mily food", u finalu je izbora Gastro zvijezda 2023. u kategoriji Tradicionalna kuh… Recepti
Raskoš okusa Vrhunski blagdanski ručak: Pečena patka s jabukama Pečena patka često se nađe na obiteljskom stolu, a možda je blagdan Svih svetih dobra prilika za okupljanje obitelji. O… Recepti
Slastan božić Patka s narančom i medom - blagdanski užitak koji smo čekali! Osim što će zbog ovog jela tvoj blagdanski stol izgledati spektakularno, patka pripremljena na ovaj način bit će i neod… Recepti
Slatki začin Pripremite genijalnu sočnu patku sa samo tri sastojka Ako ste ljubitelj peradi, pačje meso bit će idealno rješenje za slasni ručak! Kolumne
Bistro Babriga Turopoljski specijaliteti na korak od metropole Iako smo Babrigu otkrili kada se održavao „Burger night“, jelovnik s brojnim specijalitetima turopoljskog kraja nas je … Recenzije
Dan P Ispecite patku poput najboljih svjetskih chefova Potaknut razmišljanjima da su Hrvati uglavnom tradicionalni kada se radi o pečenju mesa, chef Berislav Lacković odlučio… Špajza
Hrskavo i sočno Napravite najhrskaviju koricu na pečenju Jednostavnim trikom koji vam neće oduzeti previše vremena ni truda postignite nestvarno hrskavu koricu na slasnim pečen… Špajza
kakva gozba! Pačja prsa u umaku od šljiva Odlična ideja za slatko slani ručak za polizat prste! Recepti
Visoka klasa Okusi zime u hotelu ARCOTEL Allegra Mesna terina od piletine i teletine s pistacijama i brusnicama, ragu od grdobine, škarpine i školjaka uz dvobojne rezan… Najave
Gastro.hr Namirnica tjedna: Aromatični okusi delicija od pernate divljači Zavirite u magičan šumski svijet pa otkrijte posebnost delicija poput punjene prepelice ili pak mesa fazana, guske i pa…
Gastro.hr Jetrica su zakon: Svi na Jetrene probe vol. 2! Nakon čistog oduševljenja prvim povijesnim gastro tulumom posvećenom jetricama – vrijeme je i za nastavak! Volite li i …
Gastro.hr Kakva rolada: Pečena raca punjena mlincima Ne znamo koliko poznajete kuhinju varaždinskog kraja, ali mi smo se u nju definitivno zaljubili... Špajza