Pronađi svježe! Pečene rotkvice s medom odličan su sezonski prilog Ovaj recept promijenit će mišljenje onima koji baš i ne preferiraju rotkvice. Recepti
Kraljica jeseni! Jedna bundeva, tri genijalna jela - evo kako! Neokrunjena kraljica jeseni toliko je svestrana da od samo jedne nešto veće bundeve možete pripremiti čak tri različita… Špajza
Isprobajte ovo! Pet ne tako običnih priloga iz pećnice - hrskavi, kremasti i tako dobri! Tjestenina i riža klasični su i već pomalo dosadni prilozi kojih smo se nakon svih ovih godina već pošteno zasitili. Uz… Špajza
Iskoristite sezonu Pravo je vrijeme da sezonsko pečeno povrće pretvorite u najfiniji prilog Pečeno povrće daje puno više okusa od kuhanog, a dodate li mu dobru dozu maslinovog ulja i koji aromatični začin, možet… Recepti
Dvije sjajne ideje! Otkrijte kako možete savršeno pripremiti patlidžan Pečeni patlidžan zamirisat će čitavu kuhinju, a zatim na stol donijeti neke posve nove, još finije arome. Recepti
Isprobajte ovo! Pečeni krumpir na novi način - razbijanje nikad nije bilo slasnije Krumpir pripremljen na ovaj način sjajan je dodatak čitavom nizu jela, a najfiniji će biti upravo u kombinaciji s jelim… Recepti
Novi način kuhanja Povrće iz pećnice - donosi bogatije arome i slaže se uz svaki prilog Umjesto pirjanja na tavi i stajanja ispred štednjaka, povrće jednostavno ubacite u pećnicu, pa uživajte u slasnim zalog… Špajza
22. dan Foodmassa Sočna teletina s povrćem za blagdansko uživanje Kako ne biste mislili da samo kolače jedem za Božić, evo jednog recepta za 22. dan Foodmassa s kojim će vam teletina uv… Kolumne
slasni ručak Pečeno pile u nekom novom ruhu Zašto ne biste uobičajeno pečeno pile napravili malo drugačije? Recepti
Boje jeseni Lažni ratatouille: Cikla i krumpir u genijalnom složencu Savršen spoj okusa, boja i mirisa pronaći ćete upravo u ovom sjajnom složencu od cikle i krumpira. Špajza
Gastro.hr Ostalo vam je pečenog povrća? Nema problema, imamo rješenje! Začini, lijepa hrskava korica i nezamislivo dobri okusi povrća koje se peklo uz pečenje dobit će jednu sasvim novu svrh…
Gastro.hr Savršeni patlidžani iz pećnice Donosimo vam dvije nove ideje za pripremu savršenih patlidžana u pećnici.
Gastro.hr Ratatouille iz pećnice Naša blogerica Sandra pripremila je svoju verziju francuskog specijaliteta kojeg slobodno možete poslužiti kao predjelo… Kolumne
Gastro.hr Gratinirano povrće sa sirom Povrće zapečeno sa sirom odlično će pristajati bilo kojem komadu mesa Recepti
jelo od povrća Zapečeno miješano povrće Bogatstvo boja i sokova raznog povrća u jednom tanjuru Recepti
jelo od povrća Talijansko zapečeno povrće Zapečeno povrće poslužite uz baguette i talijansko vino Chianti Recepti