okusi ljeta
Pronađeno 21 rezultata za tag „
ragu
”
Okusi sezone
Pripremi ragu od četiri vrste gljiva i uživaj u okusima sezone
Gastrolovka Tanja Pastuović Klaić pripremila je ragu od čak četiri vrste gljiva, a u tome su joj pomogle METRO Chef nam…
Recepti otrgnuti od zabo…
Teleći ragu s maslinama – specijalitet korzikanske kuhinje koji nas je oduševio
Kad je ovo jelo u pitanju, priprema ti neće oduzeti puno vremena, a ostatak može proteći dok se ti zabavljaš. Što se du…
Za ručak ili večeru
Omiljeni klasik: Lazanje po receptu Mary Berry
Klasični recept za sočne lazanje koje se tope u ustima...
geeketa
Počasti se raguom od divljači s domaćom tjesteninom
Kod nas u Baranji najčešće se priprema tradicionalni perkelt od divljači koji je zaista fantastično jelo, a ja vam piše…
sweet 'n' salty
Ovaj juneći ragu oborit će te s nogu!
Odvojite par sati vremena i pripremite ovaj izvrstan ragu za kojim će poludjeti svi vaši ukućani.
Omiljen umak!
Bolognese - znaš li kako se zapravo sprema talijanski klasik?
Jes li znala da varijanti ovog umaka ima koliko ima i vrsta pizza? Svatko ga voli na drugačiji način, a mi ti donosimo …
Poznato, a drugačije
Skuhali smo: Kremasta palenta i umak s kobasicom
Umak od mesa iz kobasice u kombinaciji s kremastom palentom genijalan su spoj kada je u pitanju brzinski ručak.
Volimo paštu!
Ragu s paprikom i mljevenim mesom za brze ljetne tanjure
Jednostavan ljetni ragu bit će odlična zamjena za bolognese te će vam oduzeti daleko manje vremena od pripreme klasično…
podsjetimo se
Nezamjenjiv klasik: Umak bolognese
Planetarno popularan umak bolognese jedan je od najpoznatijih talijanskih klasika, iako je originalna verzija znatno dr…
Dobar tek!
Vikendom: Teleći ragu s tjesteninom ili njokima
Umak od teletine sljubljen s rajčicom i crnim vinom najbolje će se složiti uz domaću tjesteninu ili njoke...
Ragu ili Bolognese
Talijanski specijalitet po receptu Antonia Carluccia
Napravite pravi talijanski bolognese umak koji to zapravo nije prema receptu chefa Antonia Carluccia
Gastro.hr
Mediteranski nedjeljni ručak
Chef Zdravko Perić osmislio je kompletan nedjeljni jelovnik koji evocira Dalmaciju.
tjestenina