okusi ljeta Rigatoni s mesnim raguom - recept koji ćeš htjeti pripremati svaki dan Nema nam draže kombinacije od ljeta i tjestenine, a kako pripremiti najfiniji mesni ragu pokazat će ti Tanja Pastuović … Native sadržaj
Okusi sezone Pripremi ragu od četiri vrste gljiva i uživaj u okusima sezone Gastrolovka Tanja Pastuović Klaić pripremila je ragu od čak četiri vrste gljiva, a u tome su joj pomogle METRO Chef nam… Recepti
Recepti otrgnuti od zabo… Teleći ragu s maslinama – specijalitet korzikanske kuhinje koji nas je oduševio Kad je ovo jelo u pitanju, priprema ti neće oduzeti puno vremena, a ostatak može proteći dok se ti zabavljaš. Što se du… Recepti
Za ručak ili večeru Omiljeni klasik: Lazanje po receptu Mary Berry Klasični recept za sočne lazanje koje se tope u ustima... Recepti
geeketa Počasti se raguom od divljači s domaćom tjesteninom Kod nas u Baranji najčešće se priprema tradicionalni perkelt od divljači koji je zaista fantastično jelo, a ja vam piše… Kolumne
sweet 'n' salty Ovaj juneći ragu oborit će te s nogu! Odvojite par sati vremena i pripremite ovaj izvrstan ragu za kojim će poludjeti svi vaši ukućani. Kolumne
Omiljen umak! Bolognese - znaš li kako se zapravo sprema talijanski klasik? Jes li znala da varijanti ovog umaka ima koliko ima i vrsta pizza? Svatko ga voli na drugačiji način, a mi ti donosimo … Recepti
Poznato, a drugačije Skuhali smo: Kremasta palenta i umak s kobasicom Umak od mesa iz kobasice u kombinaciji s kremastom palentom genijalan su spoj kada je u pitanju brzinski ručak. Recepti
Volimo paštu! Ragu s paprikom i mljevenim mesom za brze ljetne tanjure Jednostavan ljetni ragu bit će odlična zamjena za bolognese te će vam oduzeti daleko manje vremena od pripreme klasično… Recepti
podsjetimo se Nezamjenjiv klasik: Umak bolognese Planetarno popularan umak bolognese jedan je od najpoznatijih talijanskih klasika, iako je originalna verzija znatno dr… Kolumne
Dobar tek! Vikendom: Teleći ragu s tjesteninom ili njokima Umak od teletine sljubljen s rajčicom i crnim vinom najbolje će se složiti uz domaću tjesteninu ili njoke... Recepti
Ragu ili Bolognese Talijanski specijalitet po receptu Antonia Carluccia Napravite pravi talijanski bolognese umak koji to zapravo nije prema receptu chefa Antonia Carluccia Recepti
Gastro.hr Mediteranski nedjeljni ručak Chef Zdravko Perić osmislio je kompletan nedjeljni jelovnik koji evocira Dalmaciju.
tjestenina Ragu od tjestenine i mljevene janjetine Volite li janjetinu, u ovom jelu ona u potpunosti dolazi do izražaja Recepti