Na talijanski način Tagliatelle s prženim pršutom i češnjakom - ručak za sive dane Ako voliš pršut, slobodno ga dodaj malo više, a ako to nije slučaj onda ga zamijeni bilo kojom šunkom ili slaninom – sa… Recepti
Zdravije alternative Tagliatelle s bundevom - malo kolesterola, puno okusa Ovo je idealan recept za dane kada si u velikoj žurbi i ne stigneš puno vremena provesti u kuhinji - ili to ne želiš. O… Recepti
LA VIE SHOBAINE Kremaste tagliatelle s umakom od pečene butternut tikve Butternut tikva, osim što je zdrava i fina, može poslužiti i kao baza za kremasti umak. U ovom receptu pokazat ću vam k… Kolumne
zadar u zagrebu Nova priča, uređenje i vlasnici restorana Kalelarga U zagrebačkoj Kalelargi na Ravnicama novi su vlasnici predstavili svoje poslovne ambicije, koje bi restoranu trebale vr… Špajza
podsjetimo se Nezamjenjiv klasik: Umak bolognese Planetarno popularan umak bolognese jedan je od najpoznatijih talijanskih klasika, iako je originalna verzija znatno dr… Kolumne
Brzo, a fino Genijalna pečena piletina s tjesteninom i špinatom Fina piletina sa špinatom i tjesteninom predstavlja upravo ono što podrazumijevamo kada kažemo da su najjednostavnije s… Recepti
Ragu ili Bolognese Talijanski specijalitet po receptu Antonia Carluccia Napravite pravi talijanski bolognese umak koji to zapravo nije prema receptu chefa Antonia Carluccia Recepti
tjestenina Ukusna tjestenina s kozicama i gljivama Jednostavna tjestenina oduševit će vas sjajnom kombinacijom okusa Recepti
tjestenina Tagliatelle s gljivama i puretinom Dobrih recepata za tjesteninu nikad dosta, a šampinjoni i meso mnogima su omiljena kombinacija Recepti
tjestenina Tagliatelle s brokulom i sezamom Još jedno odlično jelo s tjesteninom iz talijanske kuhinje Recepti
tjestenina Tagliatelle aglio olio e peperoncino - ljuti Sicilijanac Pripremite domaće tagliatelle koje će vašem jelu dati poseban okus Recepti
tjestenina Tjestenina s mesnim okruglicama u umaku od rajčice i bosiljka Krušne mrvice, koje su jedan od sastojaka za mesne okruglice, prije upotrebe poprskajte s malo mlijeka kako bi se što b… Recepti