Špajza 29. siječnja 2018.

Afrodizijaci prema horoskopskom znaku

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Bikove uzbuđuje med, Vage čokolada, a Ribe pristaju na sve poslije čaše crnog vina

Želite li svakodnevno primati jedinstveni horoskop napravljen samo za vas? Osobni premium horoskop radi na temelju izračunavanja natalne karte svakog korisnika prema njegovom točnom vremenu i mjestu rođenja, te trenutnih planetarnih pozicija za koje se traži tumačenje. Krenite odmah - kliknite na ovaj link!

Ovan
Za ovna vrijedi s neba pa u rebra. Oni ne mare puno za predigru. Hrana za njih nije erotična, stoga afrodizijaci kod njih nemaju neki efekt.  Ipak, ono što ni oni sami ne znaju je da njihov libido nabrijava đumbir. Teško da će ga sam pojesti, zato ga stavite u kolač, u limunadu ili drugi cijeđeni sok.

 

Možda vas zanima... Male, debele i sočne: Palačinke s đumbirom Recepti

 

maštovita-jela-s-đumbirom.jpg | Author:

Bik
Bik je poznati horoskopski gurman i uživa u hrani i piću. Nisu pretjerano izbirljivi i najviše vole kada seksualnom činu prethodi obilna, romantična večera. Njihov afrodizijak je med, a totalno ćete ga izludjeti predigrom s poslasticama koje ga sadrže.

 

Možda vas zanima... Medeni kolač s orasima i jabukama Recepti

 

Med | Author: Thinkstock foto: Thinkstock


Blizanci
Skloni eksperimentiranju, blizanci ne mare toliko za hranu, koliko ih uzbuđuju prljave priče i razgovor u seksu. Cimet je najjači afrodizijak kod ovog znaka. Stavite mu ga u kavu ili čaj i bit će spreman za igrice cijelu noć.

 

Možda vas zanima... Brzi domaći slatkiš: Lisnati pužići s cimetom Kolumne

 

Cimet | Author: Stockfood foto: Stockfood


Rak
Na oko stidljivi, a ustvari izrazito senzibilni rakovi obožavaju predigru koja im je nekada bitnija od samog čina. Uzbuđuju ih aromatična ulja, pogotovo ako ih koristite pri masaži, a hrana koja mu podiže libido u nebesa su kamenice.

 

Kamenice Rockefeller Možda vas zanima... Kamenice Rockefeller Recepti

 

kamenice | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

Lav
Za lavove ne postoji jači afrodizijak od komplimenta, a uzbuđuje ih masaža leđa. Libido im jača, gle čuda, najskuplji začin na svijetu – šafran. Ipak, nisu imuni ni na "prizemnije" varijante, iako to neće priznati, tako da će okinuti na chilli ili bilo koji jači začin. 

 

Brancin u umaku od šafrana Možda vas zanima... Brancin u umaku od šafrana Recepti

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

Djevica
Paradoksalno, pedantnu i opsjednutu čistoćom djevicu pali jedan od najsmrdljivijih kulinarskih sastojaka - češnjak. Bilo što da napravite s češnjakom raspalit će strasti ovog znaka i zapalit će postelju. Ali naravno, prije toga će dobro oprati zube...

 

Možda vas zanima... Domaći namaz od češnjaka i začinskog bilja Recepti

 

Češnjak  | Author: Thinkstock foto: Thinkstock


Vage
Želju za seksom kod ovog znaka mogu probuditi opojni mirisi kuhinje, a od čokolade će izgubiti razum. Kada pojedu samo kockicu ovog slatkiša, spremne su za svakojake vragolije u krevetu.

 

Možda vas zanima... Užitak i pol': Čokoladna mousse torta Recepti

 

Čokolada | Author: Thinkstock foto: Thinkstock


Škorpion
Škorpionu nisu neophodni stimulansi - oni su uvijek spremni za akciju, bilo kad, bilo gdje. Što prljavije i grublje to bolje. Njihov afrodizijak su tartufi.

 

Možda vas zanima... Strangozzi s crnim tartufima za deset minuta Recepti

 

Tartufi | Author: Duško Marušić/PIXSELL foto: Duško Marušić/PIXSELL


Strijelac
Strijelca najbolje možete napaliti ljutom hranom. Ako nekada nema elana za seks, odvedite ga u indijski restoran koji će zapaliti njegovo nepce, a poslije i vaš krevet.

 

Možda vas zanima... Vrući ljetni okusi: Španjolska piletina sa sedam začina Recepti

 

Ljutina | Author: Thinkstock foto: Thinkstock


Jarac
Jarac je radoholičar, ali kada se opušta, on se opušta maksimalno. Vanilija je ta koja ga čini vragolastim - voli njen miris, ukus, sve. Tako da nećete pogriješiti ni ako mu napravite kolač od vanilije, ni da se namažete mlijekom za tijelo s ovom aromom, efekt će biti isti - vrhunski seks.

 

Možda vas zanima... Poseban desert: Krema s vanilijom i medom Recepti

 

vanilija | Author: Thinkstock foto: Thinkstock


Vodenjak
Kao poznati društvenjak horoskopa koji voli izlaziti i provoditi se, seksualnu žudnju u ovom znaku budi alkohol. I to pretežno žestica ili bilo koje piće koje nije sladunjavo. Tekila je njihov ultimativni afrodizijak. Kada popije koju, vodenjaku proradi libido da bi bez imao srama sa svojim partnerom "krstila" toalet kluba, lift u zgradi ili neko drugo javno mjesto.

 

Marinada Možda vas zanima... Tri potpuno nove i sjajne marinade za piletinu! Špajza

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

Ribe
Ribe vole romantiku. Ne pristaju na seks bez predigre i dugih poljubaca. Hrana je ne može napaliti toliko kao atmosfera. Kada je sve kako treba, čaša vina uz romantičnu večeru pritisnut će njen okidač strasti i osloboditi njene inhibicije.

 

Možda vas zanima... Neodoljiva krema od čokolade i vina Recepti

 

vino | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.