Možeš se udat'
Pronađeno 24 rezultata za autora „Anita Karaman”
Možeš se udat!
Pečena cikla i mrkva s medom i narančom
Hit ove jeseni u mojoj kuhinji je pečena cikla: začinim je solju, paprom i maslinovim uljem, ispečem u pećnici i posluž…
Možeš se udat
Božanstveni okusi: Aqua pazza s oradom
Aqua pazzu, tj. 'ludu vodu' jela sam ovo ljeto u Firenci i zaljubila se. Riba se, naime, krčka u toću od maslinovog ulj…
Buča u novom ruhu
Juha od bundeve s listićima kadulje u pivskom tijestu
Nema jeseni bez dobre juhe od tikve, a moja dobitna kombinacija uvijek uključuje sjemenke korijandera, kadulju, prstohv…
Kruška, smokva i šljiva
Pita od omiljenog sezonskog voća - bez šećera!
Pečenje kolača za prijatelje nedjeljom postaje izazov kada neki od prijatelja imaju zdravstvene poteškoće i slijede str…
Kremasto iznenađenje
Danas kuhamo: Cannelloni s blitvom i ricottom
Prozračno punjeni, s domaćom, sporo kuhanom šalšom i bešamelom s Provalone sirom, cannelloni s bloga Možeš se udat zvuč…
Hladna juha
Gazpacho - samo najbolje od sezone rajčica
Trebalo mi je puno godina i malo Almodóvara da konačno napravim ovu hladnu andaluzijsku juhu od rajčica, krastavaca i p…
Delicija i pol'!
Pečene smokve s ricottom i karameliziranim slanim orasima
Smokve, meni uvjerljivo najseksi voće, ovog su puta u krasnom desertu, kratko zapečene, poslužene na hladnoj ricotti i …
Brzo, ljetno i fino
Ljetne radosti: Zapečene tikvice punjene puretinom
Lagani ljetni ručak nikada nije bio ukusniji. Sve što vam treba su lijepe sezonske tikvice, meso i umak po samo vašem g…
magični umak
Chimichurri umak voli se s mesom, ribom i povrćem
Argentinski umak vaše će omiljene specijalitete odvesti na neku posve novu razinu, a kako ga pripremiti pitali smo Anit…
Ovo morate probati
Krem juha od tikvica i zelenog curryja
"Brace yourself, recepti s tikvicama stižu", najavljuje najslasniju sezonu naša Anita s bloga Možeš se udat.
Za prste polizati!
Pohani patlidžani punjeni suhom vratinom i sirom
Pohane tikvice i patlidžani mirišu na ljeto, a upravo je to ono što nam treba za vrijeme sve toplijih dana na gradskom …
Gozba i pol'!
Juha od artičoka i boba s domaćim tortellinima
Anita je naziva mediteranskom, profinjenom hranom za utjehu, a nas je osvojila na prvi spomen domaće tjestenine s nježn…
Proljetne radosti