Možeš se udat' Ottolenghijevi genijalni keksi od badema, brusnica i zobi Anita s bloga Možeš se udat' okušala se u pripremi Ottolenghijevih aromatičnih keksića od badema, brusnica i zobi. U na… Kolumne
Možeš se udat! Pečena cikla i mrkva s medom i narančom Hit ove jeseni u mojoj kuhinji je pečena cikla: začinim je solju, paprom i maslinovim uljem, ispečem u pećnici i posluž… Kolumne
Možeš se udat Božanstveni okusi: Aqua pazza s oradom Aqua pazzu, tj. 'ludu vodu' jela sam ovo ljeto u Firenci i zaljubila se. Riba se, naime, krčka u toću od maslinovog ulj… Kolumne
Buča u novom ruhu Juha od bundeve s listićima kadulje u pivskom tijestu Nema jeseni bez dobre juhe od tikve, a moja dobitna kombinacija uvijek uključuje sjemenke korijandera, kadulju, prstohv… Kolumne
Kruška, smokva i šljiva Pita od omiljenog sezonskog voća - bez šećera! Pečenje kolača za prijatelje nedjeljom postaje izazov kada neki od prijatelja imaju zdravstvene poteškoće i slijede str… Kolumne
Kremasto iznenađenje Danas kuhamo: Cannelloni s blitvom i ricottom Prozračno punjeni, s domaćom, sporo kuhanom šalšom i bešamelom s Provalone sirom, cannelloni s bloga Možeš se udat zvuč… Kolumne
Hladna juha Gazpacho - samo najbolje od sezone rajčica Trebalo mi je puno godina i malo Almodóvara da konačno napravim ovu hladnu andaluzijsku juhu od rajčica, krastavaca i p… Kolumne
Delicija i pol'! Pečene smokve s ricottom i karameliziranim slanim orasima Smokve, meni uvjerljivo najseksi voće, ovog su puta u krasnom desertu, kratko zapečene, poslužene na hladnoj ricotti i … Kolumne
Brzo, ljetno i fino Ljetne radosti: Zapečene tikvice punjene puretinom Lagani ljetni ručak nikada nije bio ukusniji. Sve što vam treba su lijepe sezonske tikvice, meso i umak po samo vašem g… Kolumne
magični umak Chimichurri umak voli se s mesom, ribom i povrćem Argentinski umak vaše će omiljene specijalitete odvesti na neku posve novu razinu, a kako ga pripremiti pitali smo Anit… Kolumne
Ovo morate probati Krem juha od tikvica i zelenog curryja "Brace yourself, recepti s tikvicama stižu", najavljuje najslasniju sezonu naša Anita s bloga Možeš se udat. Kolumne
Za prste polizati! Pohani patlidžani punjeni suhom vratinom i sirom Pohane tikvice i patlidžani mirišu na ljeto, a upravo je to ono što nam treba za vrijeme sve toplijih dana na gradskom … Kolumne
Gozba i pol'! Juha od artičoka i boba s domaćim tortellinima Anita je naziva mediteranskom, profinjenom hranom za utjehu, a nas je osvojila na prvi spomen domaće tjestenine s nježn… Kolumne
Proljetne radosti Pita od jagoda s hrskavim iznenađenjem Anita s bloga Možeš se udat ovog nam tjedna donosi fantastičnu pitu od jagoda. Dopustite da vas najprije osvoji divnim … Kolumne