Pripremila Marijana Zlom… Foto vodič kroz izradu domaćeg kvasa i kruha Dugo mi je trebalo da se ohrabrim i krenem u avanturu zvanu sourdough kruh. I kroz taj cijeli put, koji traje više od g… Kolumne
un mondo di sapori Brzinska slastica od lisnatog tijesta, oraha i jabuka Za pripremu brzinske galetice od jabuka i oraha trebat će ti manje od 20 minuta! Kolumne
Staropramen i Gastrolovci Brza i šarena paella s kobasicama i piletinom Počasti najmilije brzinskom verzijom paelle - i čašom hladnog piva! Recepti
un mondo di sapori Amaretti s lješnjacima - talijanski klasik u novom ruhu Amarettima je mjesto na tvom novogodišnjem stolu. Osim klasične verzije s bademima, možeš pripremiti i alternativnu s l… Kolumne
Top foodie 2020. Brzinski kolač od ricotte, limuna i badema Marijana Zlomislić, kreatorica Instagram profila Un Mondo di Sapori, finalistica je Gastro zvijezde u kategoriji Top fo… Špajza
veliko testiranje "Pojele" smo Zagreb Burger Festival. Evo naših dojmova... Krenuo je Zagreb Burger Festival na Strossmayerovom trgu, a s njim i naš tradicionalni obilazak kućica. Isprobale smo o… Recenzije
Un mondo di sapori Odličan recept za pahuljastu kukuruznu zlevku Baci se odmah na posao, nećeš požaliti... Kolumne
un mondo di sapori Slojevita torta od pistacija s trešnjama i bazgom Ova torta je spoj finih slojeva s pistacijom, višnjom, bazgom, bijelom čokoladom, tonkom i karamelom... Kolumne
#grillajodgovorno Sočna vratina s pogačicama od čvaraka i dipom od skute Obožavam Okuse zavičaja! Jer su baš to… okusi zavičaja. Oni koji prizivaju neke davne mirise, sjećanje na bake, selo i … Kolumne
staropramen Sočna i ljepljiva krilca marinirana u svijetlom pivu Preferiram kuhati s alkoholom jer se dobiju čiste arome koje savršeno zaokružuju jelo... Kolumne
Chill&Grill 2020 Odlične rolice od piletine i špeka s grah salatom Za Nacionalni chill&grill dan pripremi sočne rolice od piletine i špeka i finu grah salatu s bučinim uljem... Špajza
MARIJANA ZLOMISLIĆ Okus tuna melt sendviča jednostavno se ne zaboravlja Ima nešto utješno u majonezi. Otkad sam bila mala, malo majoneze uvijek bi zaokružilo sendvič u svakoj kombinaciji, jed… Recepti
Un mondo di sapori Makaroni s pestom od mladog graška, burratom i hrskavcima Ovo jelo s tjesteninom podjednako je ukusno i vizualno privlačno... Recepti
Un mondo di sapori Focaccia - omiljena talijanska pogača u još bržem izdanju Omiljena pogača na našem je druženju s blogerima dobila novo ruho - brže, slasnije i aromatičnije. O čemu je riječ i ka… Recepti