tips & tricks Kako tostirati lješnjake u 3 brza i jednostavna koraka Tostirani lješnjaci puno su aromatičniji od sirovih, te slasticama daju poseban okus. Za njihovo tostiranje, potrebno j… Špajza
slatki projekt Napravi najfiniji namaz od čokolade i lješnjaka Dan započni divnom kombinacijom tamne čokolade i paste od lješnjaka Recepti
Nešto slatko by Katarina Rolada od lješnjaka i čokolade - bolje ne može! Neodoljiva lješnjak rolada koja svojim izgledom, kremastom teksturom i okusom izmamljuje zazubice. Kolumne
nikad dosta! Brzi keksi s lješnjakom i komadićima čokolade Napuni svoje staklene posude jednostavnim keksićima s čokoladom i lješnjacima... Recepti
Novo pakiranje Lino Lada Gold: Velika staklenka stvorena za velike sladokusce Dvostruko više čokoladne kremaste sreće sa sitno sjeckanim lješnjacima dolazi s dvostruko većom dozom Lino Lade Gold u … Špajza
maxyama Torta od lješnjaka i čokolade u koju ćete se zaljubiti Naša kolumnistica Maja okušala se u pripremi deserta i stvorila divno, hrskavo izvana, a meko iznutra lješnjak čudo... Kolumne
Nešto slatko by Katarina Eclairs s lješnjacima - idealna poslastica u baš svako doba Kako sam riječ kaže, éclair u prijevodu znači bljesak munje, a kako kolačići nestaju u trenu, nije ni čudno da su ih ba… Kolumne
Strawberry Soup Krekeri s lješnjacima i brusnicama za još slađe blagdane Temperature su se spustile, mrak pada ranije, vjetar je hladan. S prvim zahlađenjem sve nekako počinje mirisati na Boži… Kolumne
Od slatkoga slađe Parfe torta od lješnjaka - crno bijelo savršenstvo Kako se moja ekipa i ja ne možemo dogovoriti koja je krema naj naj.. čokolada, vanilija.. crna, bijela.. odlučila sam s… Kolumne
Lješnjak i češnjak Oduševljenje: Keksi s kremom od lješnjaka "Budući da su kolači i keksi jedan od najslasnijih i potencijalno najštetnijih oblika u kojima čovjek najčešće unosi pr… Kolumne
Matea's Kitchn Stories Nikad nije kasno: Čoko krafne iz pećnice Kako jedan citat na internetu kaže: “Donuts worry, be happy”, napokon se i kod mene može pronaći jako dobar recept za D… Kolumne
Najslađi test Isprobali smo: Keksići s tahinijem, čokoladom i morskom soli Kako obožavamo tahini u svim mogućim kombinacijama, a one slatke posebno su nam drage, odlučili smo se isprobati recept… Recepti
Matea's Kitchn Stories Tako jednostavna: Torta od oblatna, lješnjaka i karamele Torta napravljena od kora za oblatne? Naravno da je moguće, i ako ste pravi ljubitelji ‘oblatnih’ onda ćete biti odušev… Kolumne
Istražili smo! Jesenski favoriti iz zagrebačkih slastičarnica Zagrebačke slastičarnice ove nam jeseni donose divne sezonske okuse. Isprobali smo neke od njih i odabrali definitivne … Recenzije