najbolje grije
Pronađeno 16 rezultata za tag „
minestrone
”
fina zima
RECEPT DANA: Zimski minestrone Lidije Bastianich
U svoj zimski minestrone slavna kuharica Lidia Bastianich stavlja mrkvu, raštiku, kelj i butternut tikvu, ali i sušeni …
pokaži znanje
KVIZ Prepoznaješ li 10/10 jela svjetske kuhinje?
Znaš li koja je razlika između miso juhe i ramena? I koji je to - švicarski sir? Ako je tvoj odgovor da, pravo je vrije…
talijanski klasik
Minestrone juha osvaja na prvu
Ako do sada još nisi, vrijeme je da se okušaš u pripremi poznate talijanske juhe i uživaš u njezinim bogatim okusima
Topla i ukusna
Klasična minestrone juha po receptu Jamieja Olivera
Pomiješaj povrće i uživaj u okusima! Topla minestrone juha oduševit će te okusima i bogatstvom sastojaka
Krijepi dušu i tijelo
Zima na žlicu: Talijanska juha s aromatičnim biljem
Za hladnih zimskih dana obilna zdjela juhe ili toplog variva najbolja je hrana za utjehu
Nema bolje juhe!
Topla minestrone juha dići će te - iz bolesnih
Zagrij se ovom vitaminskom bombom prepunom okusa koja će te definitivno ugrijati u ove hladne dane i odagnati sve boleš…
Na žlicu
Utješna, ukusna i mirisna minestrone juha
Zagrij se uz hranjivu i ukusnu minestrone juhu koju ćeš pripremiti u tren oka…
grijanje na najjače
Kad ti je hladno, ugrij se Minestrone Milanese juhom
Ako ti ne odgovaraju ove temperature i oblaci, zagrij se divnom Minestrone Milanese juhom...
osvaja na prvu
Minestrone: Najslavnija talijanska juha
Talijanska gusta juha od povrća i tjestenine poznatija je kao minestrone. Idealna okrjepa nakon povratka s godišnjeg od…
najdraže žitarice
Top 10 jela koja možete pripremiti s ječmom
Ječam je jedna vrlo ukusna i prilagodljiva žitarica koju možemo koristiti u slatkim i slanim kombinacijama.
Na žlicu!
Ugrijte se toskanskim povrtnim savršenstvom
Ribollita je svjetski poznata i omiljena toskanska juha od kruha i povrća koja će vas oduševiti jednostavnošću i bogats…
slasno i ukusno
Prepuno vitamina: Minestrone s tortelinima
Za hladne dane - topla povrtna juhica koja će vas zagrijati
juha